Haberler

Köpeği Odunla Yaralayan Cani Sosyal Medyada Tepki Çekti

Güncelleme:

Ordu'da yol kenarında duran bir köpeği odunla vurarak yaralayan adam sosyal medyada tepki çekti. Valilik konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldığını duyurdu.

Ordu'da bir vatandaş, yol kenarında duran bir köpeği odunla vurarak yaraladı. Olay, Çatalpınar ilçesinde bir caddede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yol kenarında duran bir köpeğe, aynı yoldan geçmekte olan bir şahıs arkasına sakladığı odunla yaklaşarak hızla vurmaya başladı. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında köpeği odunla kovalayan vatandaş, sosyal medyada tepki topladı.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili olarak Ordu Valiliğinden açıklama geldi. Açıklamada, "Çatalpınar ilçemizde bir şahsın köpeğe sopa ile vurarak yaraladığı yönünde sosyal medyada yer alan paylaşımlar üzerine Valimiz Sayın Seddar Yavuz, olaya sebebiyet veren şahsın yakalanması ve hakkında gerekli işlemin yapılması için ilgililere talimat vermiştir. Talimat üzerine, Çatalpınar İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından gerekli incelemeler derhal yapılmış olup, görüntüdeki şahsın kimlik bilgilerine ulaşılmıştır. Şahıs hakkında, 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu gereğince idari işlem başlatılmıştır" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çatalpınar Ordu 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (4)

KAAN:

ŞÜPHESİZKİ İNSAN ZALİMLERİN EN ZALİMİDİR

4
1
yanıtYanıtla
YETER:

BEN ARTIK İNTERNETDEKİ HABERLERİ OKUMUYACAGIM. NEDENMİ BU GERİ ZEKALI ACIMASIZ ALLAHIN VERDİĞİ BU MASUM CANLARA ACIMADAN CANLARINI YAKAN CANİ İNSANLARI GÖRMEK İSTEMİYORUM. TEK DİLEĞİM HAYVANLARA YAPILAN BU ACIMASIZLIKLAR İYİ BİR KANUN ÇIKMASI VE CEZALANDIRILMASI AVUSTURALYADA. BİR ADAM HAYVANA TECAVÜZDEN 10 YIL HAPİS VE PARA CEZASI VERİLDİ . İNSALLAH TÜKİYEMİZDE BÖYLE AĞIR CEZA ALIRLARDA MASUM KORUMASIZ CANLAR RAHAT YAŞARLAR ZATEN ONLAR IÇİN SOKAKLARDA AÇ SUZUZ YAŞAMAK ÇOK ZOR NE OLUR YAPMAYIN .

4
1
yanıtYanıtla
NE YAZIYM:

HAYVAN SEVEN KARDEŞLERİM BENİ DAHA ÇOK ÜZEN ŞEY ADAM ZAVALLI KÖPEGİ DÖVERKEN HİÇ KİMSENİN BİR ŞEY YAPMAMASI SADECE BAKIYORLARDI EĞER BUNU INSANA YAPSAYDI ADAMA ŞİTTED UYGULARLARDI DEGİLMİ ? BÖYLE İNSANLARDA MERHAMET YOK ÇOK YAZIK ALLAHIM BÖYLE ZALİMLERE MERHAMET VER

0
0
yanıtYanıtla
N.G:

Ama müslüman bir ülkeyiz ne olacak ki??

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title