Haberler

Son dakika: Ankara'da gurbetçi aile kaza yaptı: 5 ölü

Güncelleme:

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde içinde gurbetçi ailenin bulunduğu Almanya plakalı otomobil, park halindeki tıra arkadan çarptı. Kaza sonucu 5 kişi hayatını kaybetti.

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde, içinde gurbetçi ailenin bulunduğu otomobilin park halindeki tıra arkadan çarpması sonucu 5 kişi öldü.

Alınan bilgiye göre, Almanya plakalı otomobil Konya- Ankara kara yolunun 185. kilometresinde, emniyet şeridinde park halindeki 33 RH 912 plakalı tıra arkadan çarptı.

5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi. Kazada, otomobildeki 5 kişi olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Ankara Konya 3. Sayfa Güncel Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (210)

Kızgın Ali:

Hiç birşey değişmeyecek hiçbirşey. Avrupa’da emniyet şeridini işgal etmek Polisin anasına küfür etmek gibidir. Niye: orası park edip uyumak için değil, acil durumlar için. Almancı uyumuş? Nerden biliyorsunuz belki önüne hanzonun biri kırdı oda kaçmaya çalıştı.. Çok yazık çok

78
2
yanıtYanıtla
onder:

çok üzücü Allahtan rahmet yerde tekerlerk izleri var muhtemelen cok hızlıymış aracı kulanan kişi tek kusuru hızlı olması durum onu gösteriyor hız maalesef baş düşmanımız

yanıt0
yanıt0
Ea:

Burda tır emniyet şeridini kullanabilir diye Bi kural yok emniyet şeridinde duramaz gitsin benxinlikte dursun yan taraf bomboş oraya girsin Bi aileyi yok etmiş yazık.

68
3
yanıtYanıtla
scorpion:

tır bozulduysa ne yapacak. taksi ne geziyor orda

yanıt6
yanıt25
Ankara:

Yanlış olmasın ama tirin lastiği yarilmisti biz kazanın önünden geçtik tir o yüzden durmuş olabilir Mercedes araba cok suratli gelmis fren izi yoktu sol tarafı bosmus ama direksiyonu kirmamis uyuyakalmis olabilirler..Allah rahmet eylesin

yanıt1
yanıt0
Cevap:

Çarpan cip sürücüsü koskoca tır ı görmemiş mi çarpmış arkadan ? Tırın arıza yapmadığını nereden biliyorsun?

yanıt3
yanıt0
Hirr:

Lan yanda koca tarla var hanzo oraya cekseydi

yanıt0
yanıt0
Ramo:

Tır bozuldu ise uyarı levhalarıni koyacak. Tedbirini alacak.

yanıt0
yanıt0
HAYDAR:

Neden haberi okumadan boş boş yazılar yazıyorsunuz. . Tır park halinde araba arkadan gelip vuruyor. . . Yok tır niye park halinde?yaw kardeşim yollar sadece size ait değil bu adamlar günlerce araba kullanıyor, dinlenmeleri gerek, arada uygun yerlere çekip ya dinleniyor ya arabalarını kontrol ediyorlar. . . Allah rahmet eylesin bu araba tıra arkadan girmiş. . . Şöför ya uyudu ya bir rahatsızlık geçirdi. . . Burada tırın hiç bir suçu yoktur. .

29
31
yanıtYanıtla
CAHİL HAYDAR!:

Arkadaş, Bakarsan tırın sağında kocaman bir alan boş ve asfalt. Oraya park etmemiş de durduğu yere bak tırın. Tırın hiç bir suçu yoksa ve sen bunu tüm inancınla söylüyorsan, yarın birgün bir sevdiğin aynı durumla karşılaşırsa, ağlamadan suçlularmış bunlar da dersin ! Beyinsiz herif. Yazık değil mi o 5 cana !

yanıt11
yanıt1
Tüm 210 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title