Haberler

Adliyede Ortalık Karıştı, 8 Kişi Hastanelik oldu

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, arazi davasının görüldüğü adliye binasında, taraflar arasında çıkan kavgada 8 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, arazi davasının görüldüğü adliye binasında, taraflar arasında çıkan kavgada 8 kişi yaralandı. Polisin biber gazıyla müdahale ettiği ve adliye dışında da devam eden kavgayla ilgili, 18 kişi gözaltına alındı.

POLİS MÜDAHALE ETTİ

Olay, öğleden sonra meydana geldi. Salıncak Mahallesi'nde oturan Akıl ve Demir aileleri arasındaki arazi anlaşmazlığı davasının görüldüğü adliyeye gelen taraflar, duruşma salonu önünde sözlü tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma, ailenin diğer fertlerinin de karışmasıyla kavgaya dönüştü. Yumruk ve sandalyelerle birbirine saldıran tarafları polis ayırdı. Polisin adliyede biber gazı kullanarak sonlandırdığı kavga adliye dışında da devam etti.

8 KİŞİ HASTANELİK OLDU

Adliye çevresine çok sayıda özel harekat, çevik kuvvet ve jandarma ekibi sevk edildi. Alınan güvenlik önlemlerinin ardından adliye binasında çıkan kavgada vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan 8 kişi ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Polis ekipleri kavgaya karıştıkları tespit edilen 18 kişiyi gözaltına aldı. Yaşanan kavganın ardından Salıncak Mahallesi'nde ve hastanede geniş güvenlik önlemleri alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (4)

Öğretmen Dede:

kavgalarda aslaa silah kullanılmamalıdır,tekme tokat ve yumrukların konuşmasında bir sakınca yoktur.

6
2
yanıtYanıtla
Aynur:

Aynen.

yanıt1
yanıt1
erdal:

tekme tokat kavgası korkaklar içindir kaş göz yarılsın millet araya girsin bitsin. kavga dediğin ya olmayacak yada olduysa sebebiyle ölümlü olacak.

yanıt0
yanıt5
KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

Şu urfalılar heleki siverekliler kadar oksijen israfı millet yok hep aynı haberler 100 metr2 dünya malı için akrabalar birbirini gebertiyor yetmiyor bide adliyede devam ediyolar

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title