Haberler

Küçükçekmece'de Vatandaş Araçtan Atlayıp Darp Edildi

Güncelleme:

Küçükçekmece'de E-5 karayolunda trafiğin ortasında bir vatandaş araçtan aşağı atladığı sırada araçta bulunan kişiler tarafından darp edildi. Yaşananlar başka bir sürücü tarafından kayda alınırken görüntüleri çeken kişi darp edilen kişinin 'adam kaçırıyorlar' diye bağırdığını iddia etti.

Trafiğin ortasında araçtan aşağı atladı, araçtaki şahıslar tarafından darp edildi: O anlar kamerada

Küçükçekmece'de adam kaçırma iddiası: Arabadan aşağı atladı arabadaki kişiler darp etti

İSTANBUL - Küçükçekmece E-5'te trafiğin ortasında bir vatandaş araçtan aşağı atladığı sırada araçta bulunan kişiler tarafından darp edildi. Yaşananlar başka bir sürücü tarafından kayda alınırken görüntüleri çeken kişi ise darp edilen kişinin "adam kaçırıyorlar" diye bağırdığını iddia etti.

Olay, dün akşam saatlerinde Küçükçekmece E-5'te meydana geldi. İddiaya göre, trafiğin ortasında bir vatandaş bulunduğu arabanın kapısını açıp aşağı atladı. Bu sırada arabadaki kişiler şahsı darp ederken araçların durduğunu görünce arabalarına binip olay yerinden uzaklaştı. Yaşananlar başka bir sürücü tarafından kayda alınırken görüntüleri çeken kişi ise darp edilen vatandaşın "adam kaçırıyorlar" diye bağırdığını iddia etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Küçükçekmece 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title