Haberler

Esenyurt'ta bir ATM vatandaşlara sahte 100 TL verdi

Güncelleme:

Esenyurt'ta bir ATM, para çekmek isteyen birçok vatandaşa sahte para verdi. Sadece 100 TL'lerin sahte olduğunu belirten vatandaşlar o anları video çekerek kayıt altına alınırken, vatandaşlar çevrede bulunan farklı ATM'lerin de farklı dönemlerde sahte para verdiğini söyledi.

İstanbul Esenyurt'ta bir ATM vatandaşlara sahte 100 TL verdi. Vatandaşlar o anlar kayıt altına alırken, daha önce de çevredeki ATM'lerde benzer durumun yaşandığı iddia edildi.

ATM VATANDAŞLARA SAHTE 100 TL VERDİ

Olay, dün Esenyurt Talatpaşa Mahallesi'nde bulunan bir ATM'de yaşandı. Kazım Yılmaz isimli bir vatandaş, para çektikten sonra 100 TL'lik banknotların sahte olduğunu fark etti. O sırada yine aynı şekilde sahte para alan vatandaşlar da ATM'nin önüne gelerek çektikleri paraları geri yatırdı. Aynı bölgede daha öncede ATM'lerden sahte para verildiğini belirten vatandaşlar ise o anları cep telefonu ile kayıt altına aldı.

Esenyurt'ta bir ATM vatandaşlara sahte 100 TL verdi

"YETKİLİLER BİR AN ÖNCE ÖNLEM ALMALI"

ATM'den çektiği paranın sahte olduğunu belirten Kazım Yılmaz, "ATM'den para çektik, verdiği 100 TL'lik banknotların sahte olduğunu anladım. O sırada başka bir vatandaş daha geldi ve sahte para verdiğini söyledi. Biz paraları bir süre uğraştıktan sonra ATM'ye geri yatırdık. Aradan 2 dakika bile geçmeden başka biri daha elinde bir tomar sahte para ile geldi. Bir süre daha orada bekledik ve gelen vatandaşları uyardık. Bir an önce yetkililerin konu hakkında önlem alması gerekiyor" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Esenyurt ATM 3.Sayfa Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

İslam İslamoğlu:

Yükleme yapan görevlilerin işidir başka bir şey olamaz.

108
5
yanıtYanıtla
AYHAN BAYRAK:

Yapacak birşey yok bankamatik bile anladı esenyurtun toplanma merkezi olduğunu her türlü pislik var

92
10
yanıtYanıtla
pusatalfa:

Banka zararı bu şekilde dogrultuyor galiba. Vatandaş yanlışlıkla gişeden yatirsa hemen ihbar eder ama kendilerine gelince yanlışlıkla oldu deyip geciştirir

70
1
yanıtYanıtla
Ferhat Dursun:

Makineden sahtesi geçiyor ve ödüyorsa, sizde parayı geri hesabınıza yatırın. ödeme yapan makaleleri makina parayı da geri alır.

47
2
yanıtYanıtla
Kadir Tokay:

Zaten öyle yapmışlar. Haberin tamamını okumadan bilmiş bilmiş konuşuyorsun.

yanıt31
yanıt2
MR CAMEL:

ucu kırık diye almayan atm sahte para almaz ama bu iş atm dolduran her kimse yerleştırmıştır cıkarken sorun yok giren ken sorundur atm incelemesi yapılmalıdır

23
0
yanıtYanıtla
Cem Bayraktar:

Hayırdır bankaların sahte para basma yetkisimi var?

18
0
yanıtYanıtla
Büşra :

Ben çeksem hiç farketmezdim. Bu nasıl olur ya. Bankamatik de sahte para veriyorsa vay halimize

17
0
yanıtYanıtla
mahmut süt:

şaşırdım daha önce bunu yaşayan oldumu acaba

15
0
yanıtYanıtla
İsmimi ne yapacaksın:

Benim de seneler önce başıma gelmişti, H…bank sahte 100 TL vermişti. Ben sahte para üzerimde bulunur ve başıma iş açılır diyerekten parayı yırtıp atmıştım ama sahte paranın bankaya gidip değiştirildiğini sonradan öğrendim.

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title