Haberler

Başıboş atla çarpışan araç hurdaya döndü

Güncelleme:

Antalya'nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki hafif ticari araca, aniden önüne fırlayan başıboş atın çarpması sonucu meydana gelen kazada şans eseri yaralanan olmazken araçta büyük çapta maddi hasar oluştu.

Başıboş atla çarpışan araç hurdaya döndü

At ormanlık alana doğru uzaklaşırken, araç kullanılamaz hale geldi

ANTALYA - Antalya'nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki hafif ticari araca, aniden önüne fırlayan başıboş atın çarpması sonucu meydana gelen kazada şans eseri yaralanan olmazken araçta büyük çapta maddi hasar oluştu. Aracının önüne aniden 2 tane at çıktığını belirten Zeki Kurşun, atlardan bir tanesinin aracın ön kısmı ve camına çarptıktan sonra ormanlık alana doğru hızla uzaklaştığını söyledi.

Kaza, Titreyengöl mevkiinde dün akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Zeki Kurşun'un kullandığı 42 BEY 15 plakalı hafif ticari araç, aniden yola fırlayan bir ata çarptı. Atın hafif ticari aracın motor kısmına ve ön camına çarparak büyük çapta hasar verdiği kazada, araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan eşi büyük şans eseri kazayı burunları bile kanamadan atlatırken, araca çarpan başıboş at ormanda hızla uzaklaşarak kayboldu.

Zeki Kurşun, eşiyle birlikte biraz gezdikten sonra evlerine dönmekte olduklarını belirterek "Buraya geldiğimizde yola aniden 2 tane başıboş at fırladı. Atlardan bir tanesi gelip aracımıza çarptı ve hızla uzaklaştı. Allahtan kendimize bir şey olmadı" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Manavgat Antalya Trafik Kazaları 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title