Haberler

27 yaşındaki gençten 46 gündür haber alınamıyor

Güncelleme:

27 yaşındaki gençten 46 gündür haber alınamıyor Gözü yaşlı aile kayıp çocuklarından gelecek sevindirici haberi bekliyor Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde gittiği babasının evinde bir anda ortadan kaybolan 27 yaşındaki gençten 46 gündür haber alınamıyor.

27 yaşındaki gençten 46 gündür haber alınamıyor

Gözü yaşlı aile kayıp çocuklarından gelecek sevindirici haberi bekliyor

AFYONKARAHİSAR - Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde gittiği babasının evinde bir anda ortadan kaybolan 27 yaşındaki gençten 46 gündür haber alınamıyor. Gencin gözü yaşlı ailesi ise evlatlarından gelecek güzel haberi bekliyor.

Dinar ilçesine bağlı Pınarbaşı mahallesinde geçtiğimiz 31 Ocak 2021'de baba evinden kaybolan Barış Çağlar'ın gözü yaşlı ailesi evlatlarının bulunmasını istiyor. Çağlar'ın bir anda ortadan kaybolması sonrası ailenin ihbarı ile Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Dinar İlçe Jandarma komutanlığına bağlı ekipler tarafından bölgede arama çalışması başlatılsa da bir sonuç alınamadı. Baba Erdal Çağlar, Isparta'da ikamet eden oğlu Barış Çağlar'ın 1 hafta önce ailesiyle birlikte Dinar'a ziyarete geldiklerini ve aynı günün akşamı ortadan kaybolduğunu söyledi.

Baba Çağlar, "Çocuğumuzun kayıp olarak değil de kaçırılma olayı olarak aranmasını istiyoruz"

Oğlunun 31 Ocak'tan beri 46 gündür kayıp olarak arandığını kaydeden Baba Çağlar, "Bizim düşüncemize göre Barış Çağlar'ın normal bir kayıp olayı olduğunu düşünmüyoruz. Sebebi ise aracın terk edilmiş bir vaziyette bulunmasıdır. Hiç kimse aracını ıssız bölgede bırakıp gitmez. Güvenlik güçlerimiz tarafından kaybolduğu düşünülen bölge özel köpekler eşliğinde arandı. Ancak hiçbir iz bulunamadı. Yetkililerimizde Allah rızası için yardım bekliyoruz, iki çocuğu var. Ben kendim kanser hastasıyım, hanımın rahatsız. Devlet büyüklerimizden yardım bekliyoruz. Çocuğumuzun kayıp olarak değil de kaçırılma olayı olarak aranmasını istiyoruz. Çünkü kaçırıldığı apaçık ortada" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Pınarbaşı Hisarcık Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title