Haberler

220 kilogram kaldırmaya çalışırken göğüs kası kemikten koptu

Güncelleme:

Vücut geliştirme sporcusu Ryan Crowley, 220 kilo Bench Press denerken göğüs kası yırtılması yaşandı. Hastanede tedavisi devam eden talihsiz sporcu, "Karnım aşırı derecede şişmiş ve kelimenin tam anlamıyla hareket ettikçe sallanan bir sıvı var. İltihap çuvalı gibiyim" dedi.

23 yaşındaki vücut geliştirme sporcusu Ryan Crowley, 220 kilogram Bench Press denerken göğüs kası yırtılması yaşandı. Bu yaralanma sonucu Dubai'de ameliyat edilen Crowley'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

AMELİYAT 4 SAAT SÜRDÜ

Yaşadığı süreci anlatan talihsiz sporcu "Bunun olduğuna inanamıyorum göğüs kaslarım resmen kemiğimden koptu. Ameliyat sadece 1 saat olacaktı ama maalesef 4 saat sürdü. Tendonların kemiğe bağlanma yerlerinden ayrılıp kopması nedeniyle yeniden bir yapılandırma söz konusuydu.Tendonu kemikten sonra kası da tendondan kopardım. Doktor ayrıca, kemiklerim çok yoğun olduğu için tendonu takarken bazı sorunlar yaşadı, kemiklerim tendonu yeniden takmak için kullanılan aletleri kırdı. Ancak şimdilerde iyileşiyorum. Destekleriniz için teşekkür ederim" dedi.

220 kilogram kaldırmaya çalışırken göğüs kası kemikten koptu

"İLTİHAP ÇUVALI GİBİYİM"

"Şu anda hala çok ağrım var" diyen Crowley, şöyle devam etti: "Tüm vücudum ayak parmaklarımdan ellerime kadar şişmiş. Karnım aşırı derecede şişmiş ve kelimenin tam anlamıyla hareket ettikçe sallanan bir sıvı var. İltihap çuvalı gibiyim. Ama yeniden kısa sürede toparlanıp oraya tekrar gideceğim."

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Dünya

Haberler

500

Yorumlar (59)

AAA:

böyle spor olmaz bu olsa olsa mallık.

57
10
yanıtYanıtla
aa:

spor degil yuk taşıma sanatı

yanıt4
yanıt3
VATANDAŞ:

SANIRIM BİRAZ DA BEYİN ÇALIŞSALAR İYİ OLACAK.

57
8
yanıtYanıtla
yargı:

kendini bizim yigidimiz dedemiz seyit onbaşımı sandın bilader

51
7
yanıtYanıtla
DADAŞ:

İÇİ BOŞ HAVA OLUNCA ÖYLE PATLIYOR TABİ BU KASLI ADAMLARIN KABARIK OLDUKLARINA BAKMAYIN BALON GİBİ DÜŞÜNÜN ŞİŞ AMA İÇİ BOŞ

19
13
yanıtYanıtla
bur:

220 kg o şekilde kaldırabiliyorsan dediğin doğru. eğer kaldıramıyorsan boş boş konusma

yanıt7
yanıt0
onur:

@dadaş bilip bilmeden konuşma.

yanıt2
yanıt1
soguk hava:

soguktan dusunemez olmussun kardas. adamion 220 kilo kaldiriyor.

yanıt2
yanıt1
cemil:

kas yapanlar zekadan eksik kalıyorkası geliştireceğine kafasını geliştirsin böyle kaslı bilim adamı hiç gördünüzmü

26
4
yanıtYanıtla
FB:

Bir yere kadar haklısın da bunun ne alakası bar ki bilim adamıyla bilim adamı salak mı kendine bile bile zarar versin saçma keşke cümlenin sonunu da güzel getirseydin bari daha güzel olurdu ama normal olarak beğendim çünkü burda bir sürü boş cümleler yazan var ama senin ki güzel olmuş beğendim

yanıt0
yanıt1
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title