Haberler

2019 Akarsu Slalom Türkiye Şampiyonası yapıldı

Güncelleme:

2019 Akarsu Slalom Türkiye Şampiyonası Artvin'in Yusufeli ilçesinde yapıldı.

2019 Akarsu Slalom Türkiye Şampiyonası Artvin'in Yusufeli ilçesinde yapıldı.

Yusufeli Belediyesinin katkılarıyla Türkiye Kano Federasyonu tarafından Yusufeli ilçe merkezine 4 kilometre uzaklıktaki Barhal Çayı üzerindeki yarışlara 8 kulüp katıldı.

Türkiye'nin ilk yapay kano parkuru olma özelliğini taşıyan ve toplamda 21 kapı bulunan 350 metre uzunluğundaki parkurda K1 ve C1 tekne sınıflarında büyük erkekler, büyük kadınlar, genç erkekler, genç kızlar ve yıldız erkekler kategorilerinde 45 sporcu dereceye girmek için kürek çekti.

K1 büyük erkeklerde Yusufeli Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporcusu Mustafa Arda Acar, K1 genç erkeklerde Rize Adrenalin Doğa Sporları Gençlik Spor Kulübünden Kamil Kaçar, K1 yıldız erkeklerde ise Herkes için Spor Kulübü sporcusu Bahadır Karaduman birinci oldu.

K1 büyük kadınlarda Yusufeli Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporcusu Gamze Polat, K1 genç kızlarda yine Yusufeli Belediyesi Gençlik Spor Kulübünden Hilal Özçelik birinciliği elde etti.

C1 genç erkeklerde Yusufeli Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporcusu Emircan Tarık Yılmazlar, C1 yıldız erkeklerde Rize Adrenalin Doğa Sporları Gençlik Spor Kulübü sporcusu Muhammet Usta birinciliğe ulaştı.

C1 büyük kadınlarda Rize Adrenalin Doğa Sporları Gençlik Spor Kulübünden Kader Korkmaz, C1 genç kızlarda da Çaykur Rize Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Esra Korkmaz birincilik kürsüsünde yer aldı.

Yusufeli Belediye Başkanı Eyüp Aytekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, etkinliğe ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyledi.

Türkiye'nin dört bir yanından gelen sporcuların Barhal Çayı'nın serin ve coşkun sularında kürek çekerek yarıştığını ifade eden Aytekin, "Yusufeli kano sporu için özel bir yer. Yoğun olarak kanonun yapıldığı bir yer. İlçemiz için su sporları noktasında turizme katkı verecek potansiyeli sahip. İlçemizde gençlerimiz yoğun ilgi gösteriyor. Bugünkü etkinliğe katkı veren herkese teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title