Haberler

2 Sürücülerin Trafik Çilesi Saatlerce Sürdü...

İstanbul'da etkili olan kar yağışı sürücülere zor anlar yaşattı.

İstanbul'da etkili olan kar yağışı sürücülere zor anlar yaşattı.

Evlerine gitmeye çalışan sürücüler saatlerce trafik çilesi yaşadı

Haber-Kamera: Hasan YILDIRIM- Zeki GÜNAL-İstanbul DHA

İstanbul'u etkisi altına kar yağışı, sürücülerin adeta çilesi oldu. Kentin yüksek kesimlerinde yağış lapa lapa şeklinde görüldü. Kar yağışının mesai saatinin bitimiyle birleşmesi ise sürücülere ikinci bir mesai oldu. 2 saate yolda olduğunu belirtip" Burası metropol. Herşeye dayanacağız" diyen sürücü de vardı, "4 saattir yoldayız. Mecidiyeköy'den nasip olursa Üsküdar'a gideceğiz. Açlıktan öldük" diyen de...

Evine gitmek isteyen sürücülerden D-100 karayolunu kullananlar Zincirlikuya sapağına geldiğinde adeta konkat kapattı. Adım adım köprüye gitmeye çalışan sürücüler isyan etti. Bazı sürücüler 4 saattir yolda olduklarını belirtirken bazı sürücüler de en az 2 saattir trafik çilesi çektiktlerini belirtti. Servisle evine gitmek isteyen bir kadın ise, 3 buçuk saattir yolda olduğunu belirterek "patronuma söyleyin. Yarın tatil yapsın bize" diye konuştu. Bazi sürücüler de TV izleyerek trafik çilesinden kurtulmaya çalıştı.

Beşiktaş D-100 karayolu bağlantı noktasından Anadolu yakasına geçmeye çalışan sürücüler de uzun süre trafikte kaldı. Taksim'den Beşiktaş'a 1 saatte gelen de vardı. Şişli'den 1 saatte gelende. Atatürk Havalimanı'ndan 4 saatte Beşiktaş'a geldiğini belirten sürücünün yanı sıra 2 saatte Nişantaşı'ndan Beşiktaş'a ulaşan da vardı.

TEM otoyolunu kullananlar da aynı sıkıntıyı yaşadı. Kar yağışıyla birlikte oluşan trafikte saatlerce bekleyen sürücüler yine saatlerce beklemeyi göze aldıklarını ifade ettiler. 2 buçuk saatte İstinye'den Okmeydanı bağlantı yoluna geldiğini söyleyen bir sürücü, Kasımpaşa'ya gidiceğini ama 1 buçuk saat daha trafikte kalmayı beklediğini ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title