Haberler

Bak sen pişkine! 2 milyar dolarla sırra kadem basan Kripto Tosuncuk neler söylemiş neler

Güncelleme:

Mağdur ettiği yaklaşık 400 bin kişinin 2 milyar dolarıyla Arnavutluk'un başkenti Tiran'a kaçan Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in daha önce yaptığı bir dijital söyleşisi sosyal medyanın gündemine oturdu. Özer ses getiren videoda "Bu ülkede hizmet veriyor olmamızın şans olduğunu düşünüyorum. Hem genç popülasyonumuz hem de yenilikleri seven yapımız var. Bu yenilikleri çok rahat benimsiyoruz" ifadelerini kullanmış.

Yaklaşık 2 milyar dolar kripto parayla yurt dışına kaçan Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in, geçmiş dönemde katıldığı bir online söyleşide söylediği sözler sosyal medyada gündem oldu. Özer'in o yayında yaptığı açıklama şöyle:

"Bu ülkede hizmet veriyor olmamızın şans olduğunu düşünüyorum. Hem genç popülasyonumuz hem de yenilikleri seven yapımız var. Bu yenilikleri çok rahat benimsiyoruz. Kripto paraya yatırım yapan kullanıcıların çoğu da kısa vadeli gelir elde etme ümidiyle yatırım yapıyor. Bunlar güzel ümitler ve karşılık da buldu mu şimdiye kadar? Tabii ki buldu. Doğru yatırımı doğru zamanda yapanlar karşılığını aldılar. Ama tabi tahmin edersiniz; bir işte kazanç ihtimali ne kadar büyükse, risk de o kadar büyüktür."

"SAĞLAM VURGUN YAPACAK" DEMİŞTİ

Türkiye'de 391 bin kişinin işlem yaptığı Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in 2 milyar dolarlık kripto parayla yurtdışına kaçtığı ortaya çıktı. Platformu büyütmek için Aralık 2020'de ünlü isimlerin katıldığı bir reklam kampanyası yapan Thodex'le ilgili o tarihte yapılan "Favorim Thodex, bu kadar ismi topladığına göre sağlam vurgun yapacak" yorumu ise dikkat çekti.

2 milyar dolarla yurt dışına kaçan Thodex'in kurucusu 'Türkiye'de hizmet veriyor olmamız şans' diye konuşmuş

BAŞSAVCILIK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Türkiye'de işlem sağlayan kripto para borsalarından Thodex'te günlerdir işlem yapılamamasının ardından platformun kurucusu Faruk Fatih Özer'in 2 milyar dolarlık kripto parayla yurtdışına kaçtığı ortaya çıktı. 391 bin kişinin işlem yaptığı dev vurgunla ilgili suç duyurusu üzerine İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

ÇOK SAYIDA ÜNLÜ OBJEKTİF KARŞISINA GEÇTİ

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, işleri büyütmek için çekiliş yapmış ve ünlü isimleri reklam yüzü olarak kullanmıştı. Çok sayıda ünlü isim kripto para vurgunun merkezi olan Thodex için objektif karşısına geçmişti.

Aralık 2020'de yapılan ve bir çok sosyal medya platformundan yayınlanan reklam için yapılan bir yorum ise dikkat çekti. "Ünlü isimler, Thodex tanıtımı için kırmızı elbiselerle poz verdi. Pınar Deniz, Mine Tugay, Bahar Şahin, Simge, Zeynep Demirel, Özge Ulusoy, Deren Talu ve Ebru Şallı'nın katıldğı çekimlerde favoriniz hangisi oldu?" paylaşımına yorum yapan "heykel kafası" adlı sosyal medya kullanıcısı "Favorim Thodex, bu kadar ismi topladığına göre sağlam vurgun yapacak" yorumunda bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Faruk Fatih Özer Thodex Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (1)

Umut Küçük:

ailesini akrabalarını bulun konuşturun 400 bin kişi 2 milyar dolar büyük vurgun

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title