Haberler

19 Ekim Muhtarlar Günü

Güncelleme:

Karasu Kaymakamı, 19 Ahmet Naci Helvacı, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Karasu Kaymakamı, 19 Ahmet Naci Helvacı, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Helvacı, mesajında, demokrasinin ilk halkasını oluşturan muhtarların seçilmiş oldukları mahallelerindeki ihtiyaç ve talepleri tespit ederek yapılacak olan kamu hizmetlerinin daha verimli bir şekilde yerine getirilmesi noktasında önemli bir görevi üstlendiğini kaydetti.

Muhtarların vatandaşlarla kamu arasında köprü vazifesi gördüğünü belirten Helvacı, şu ifadeleri kullandı:

"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın muhtarlarımıza verdiği değere uygun olarak, günümüzde kendisini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlık, hem sevinçte hem de hüzünde halkının her zaman yanında ve hizmetindedir.

Vatandaşlarımızın kamu ve yerel yönetimlerce gerçekleştirilen hizmetlerle buluşması, insanımızın mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmeleri için kamu ve yerel yönetimler arasında önemli bir köprü vazifesi gören tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum."

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı da 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Sarı, mesajında, her türlü sorunu ilgili yerlere aktarma ve takip etme görevini gerçekleştiren muhtarların, vatandaşların hizmetle buluşturulmasında kendilerinin en yakın çalışma arkadaşı olduğunu kaydetti.

Muhtarların vatandaşla halk arasında köprü vazifesi gördüğünü belirten Sarı, "Seçilerek göreve gelen muhtarlarımız, vatandaşlarımız için yürüttüğümüz çalışmalarda da bizlerin en yakın çalışma arkadaşlarıdır. Bu vesileyle, köylerinde veya mahallelerinde, yaşadıkları her türlü sorunun çözüme kavuşması için fedakarca mücadele eden muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü yürekten kutluyor, sağlık ve mutluluk dolu bir ömür diliyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Muhtarlar Günü Karasu Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title