Haberler

    Fenerbahçe, Fernandao'yu Yok Pahasına Gönderdi

    Güncelleme:

    Geçtiğimiz sezon Fernandao için 17 milyon euroluk teklif alan Fenerbahçe, Brezilyalı futbolcuyu bu sezon 3 milyon dolara gönderdi.

    Çin'den geçen sezon devre arasında Jose Fernandao için F. Bahçe'ye yapılan resmi teklifin tam 17 milyon euro olduğu belirlendi. Yönetim o dönem forvet hattında yaşanan sıkıntılar ve şampiyonluk iddiası nedeniyle astronomik teklife rağmen Brezilyalı golcüyü takımda tutma kararı almıştı.

    Fernandao'nun sezon sonunda Çin'e satılmasına sıcak bakılsa da tecrübeli golcünün kolunun kırılması bütün planları alt üst etti. Sakatlığı yüzünden aylarca sahalardan uzak kalan başarılı futbolcu bu kez mecburiyetten kadroda tutuldu.

    3 MİLYON DOLARA GİTTİ

    Fernandao'nun geçen hafta 3 milyon dolar bonservisle Suudi Arabistan ekibi Al Wahda'ya satılmasıyla sarı-lacivertliler ciddi bir kayba uğradı. Yönetim kurulu bir yıl sözleşmesi kalan 31 yaşındaki oyuncuyu 6 ay sonra bedelsiz takımdan ayrılma ihtimali nedeniyle satmaya karar vermişti.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Çin Halk Cumhuriyeti Jose Fernandao Bahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (10)

    Gökhan:

    Haber doğruysa bile şu var, Fernandao sayesinde çok maç aldık, Şampiyonlar Ligi elemesine kaldık. Eğer ŞL''ye gidebilirsek hoşgeldin ücreti 12Milyon USD maç başına maç başına 3-4 milyon alır Fenerbahçe. 17 Milyonu rahat çıkartıyor. Ama satılsaydı, Biz Bursa maçını falan alamaz, UEFA''ya giderdik, paralar GS''ye giderdi. Bence kalması iyi olmuş.

    4
    5
    yanıtYanıtla
    ANTİ FB:

    GÖKHAN MHK SAYESİNDE KALDINIZ ÖN ELEMEYE AMA GRUPLAR SİZİN İÇİN HAYAL ÇOK AH ALDINIZ BOŞA BEKLEMEYİN ARTIK BU SENEDE EVDE İZLERSİNİZ FByi

    yanıt2
    yanıt1
    cem:

    merak etme zaten fb ön elemeyi geçemez ve o paralar GS ye gelir

    yanıt7
    yanıt1
    tr:

    atmayın beş para etmez

    6
    1
    yanıtYanıtla
    TÜRBÜN.....:

    Kim buna 3milyon verir. Yalan

    3
    4
    yanıtYanıtla
    ylmz:

    17 milyon dolar teklif var. Ve Fener bahçe satmıyor? Siz de inandınız. Püf. Yalan haber.

    5
    2
    yanıtYanıtla
    ADALET:

    aykutla aziz futbolcuları kıskanıyor yeni yöenetim çok şeyler yapcak bizm de canımz yancak keşke hep aykutla aziz kalsaydı ne güzel galatasray her sene şampiyon oluyordu . ))

    5
    1
    yanıtYanıtla
    Fenerli:

    Kolu kırık adama mı 17 Milyon euro vermişler :)

    2
    3
    yanıtYanıtla
    AA:

    FENERBAHÇE KESİNLİKLE TRANSFER NEDİR BİLMİYOR.

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Unitimsah:

    Kimse hayrini goremedi parali asker.2 ye takti vitesi anca gider

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title