Haberler

16 Yaşındaki Ferhat Çoğalan, Fransa'nın Lille Takımına Transfer Oldu

Güncelleme:

Fransa Ligi takımlarından Lille, Valencia altyapısından yetişen ve Avrupa'nın dev takımlarının peşinde olduğu 16 yaşındaki Türk oyuncu Ferhat Çoğalan'ı transfer etti.

16 yaşındaki Türk futbolcu Ferhat Çoğalan, Fransa Ligi takımlarından Lille'in yolunu tuttu.

Lille, Valencia altyapısından yetişen, Bayern Münih ve Barcelona'nın da takip ettiği Ferhat Çoğalan'ı kadrosuna kattı.

BU SEZON 2. TÜRK TRANSFERİ

Fransız ekibi, böylece bu sezon 2. Türk transferini yapmış oldu. Lille, daha önceden İstanbulspor'dan Mehmet Zeki Çelik ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ferhat Çoğalan Valencia Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (16)

deli dilaver:

ver fransaya çocuk yetişir fransa milli takımında oynar sonra yaşı 28 olur ırkçılıkla suçlanır döner türkiyeye

29
11
yanıtYanıtla
coolturk:

gerizekalılar gittiğine birde seviniyorlar biz kullanalım demiyorlar turşusu çıkınca alırsın ılerde artık

28
3
yanıtYanıtla
BİTLİS:

bu çocuk bitlislilere benziyor bitlisli mi acaba

8
8
yanıtYanıtla
bilgi:

urfa siverekli kardes

yanıt7
yanıt1
Yorumcu:

Sen sen ol Ferhat, mesut özilin yaşadıklarını yaşamamak için, asla ve asla Türk milli takımından vazgeçme. İki yüzlü, iki dilli avrupalıların oyununa gelme. Yolun açık olsun.

9
6
yanıtYanıtla
BEKO:

Hoşafı çıkana kadar oynatırlar. Yaşı ilerleyince de Irkçı yapıp sepetlerler. Gel oğlum, Türkiye''de takım mı yok para mı yok, biraz milliyetçi olun lan.

7
7
yanıtYanıtla
vanlı:

mışko . . . helal olsun

9
0
yanıtYanıtla
maho ağa:

boş işler, , , , ,

1
3
yanıtYanıtla
andsmero denizli:

neyse hiç olmazsa çoğalıyormuş belki çocuklarından birkaçını kaparız

1
3
yanıtYanıtla
Süzük:

Nasıl yani, bizim Türk futbolcumuz varmı? ülkemizde yerli futbolcu mu yetişiyormuş, takımların kadrosuna bakınca şaşırdımda.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title