Haberler

16 Futbolcu İlk Kez Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisi Oynayacak

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligin 6. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak zorlu mücadelede 16 futbolcu ilk kez derbi heyecanı yaşayacak.

Spor Toto Süper Ligin 6. haftasında 24 Eylül Pazartesi günü Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ı konuk edeceği karşılaşmada sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç ile teknik direktörü Phillip Cocu görevleri başında ilk derbi heyecanını yaşayacak.

Fenerbahçe'de 20 yıl başkanlık yapan Aziz Yıldırım karşısında seçimli olağan genel kurulda kulübün yeni başkanı seçilen Ali Koç, Beşiktaş karşısında bu unvanıyla ilk derbi maçını tribünden takip edecek.

COCU'NUN İLK DERBİSİ

Ali Koç'un, başkan seçildikten sonra teknik direktörlük vazifesine getirdiği Hollandalı Teknik Direktör Phillip Cocu da ilk derbisinde Beşiktaş karşısında mücadele edecek.

Başkan ve teknik direktörün dışında sarı-lacivertli takım adına 12 futbolcu da ilk derbi deneyimlerine çıkacak.

FENERBAHÇE'DE BİRÇOK FUTBOLCU İLK DERBİLERİNE ÇIKACAK

Fenerbahçe'de kaleci Harun Tekin, Diego Reyes, Jailson, Eljif Elmas, Yassine Benzia, İslam Slimani, Andre Ayew, Barış Alıcı ve Michael Frey, Cocu'nun görev vermesi halinde ilk derbilerini oynayacak.

Bu futbolcuların dışında görev verilmesi beklenmeyen genç oyuncular Berke Özer ve Ferdi Kadıoğlu ile sakatlığı süren Tolga Ciğerci de sarı-lacivertli takımda daha önce derbiye çıkmamıştı.

Beşiktaş'ta da Fenerbahçe karşısında 6 futbolcu görev verilmesi halinde ilk derbisinde mücadele edecek.

BEŞİKTAŞ'TA 6 FUTBOLCU BU HEYECANI YAŞAMAK İÇİN FORMA ŞANSI BEKLİYOR

Sarı-lacivertli takım karşısında forma giymesi beklenen kaleci Loris Karius, Enzo Roco, Adem Ljajic ve Cyle Larin teknik direktör Şenol Güneş'in görev vermesi halinde ilk derbi heyecanını yaşayacak.

Bu oyuncuların dışında genç isimler Dorukhan Toköz ve Güven Yalçın da daha önce kariyerlerinde hiç derbi maçı oynamadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Refah'ta İsrail ile Mısır askerleri arasında çatışma! 1 asker hayatını kaybetti

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Görüntü Türkiye'den! Ağaçtaki dev yılanı görenler gerçek olduğuna inanamıyor

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Bakmadan Geçme

İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Şaban Oğlu Şaban filmi konusu nedir? Şaban Oğlu Şaban oyuncuları ve Şaban Oğlu Şaban özeti! #128250 Şaban Oğlu Şaban nerede çekildi, köşk nerede? Hangi il ve ilçede çekildi? Şaban Oğlu Şaban film çekimleri nerede yapıldı, ev neresi? #128250 Kuş gribi hayvandan insana geçer mi? Kuş gribi etten bulaşır mı? Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 26. bölüm canlı yayın izleme linki #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 27 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 Türkiye'nin kendi petrolü var mı? Türkiye'de petrol var mı varsa neden çıkaramıyoruz? 27 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Bahar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki! #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! 2024 Kurbanlık fiyatları! Büyükbaş ve Küçükbaş kurban fiyatı ne kadar? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 27-28 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! TOKİ BAŞVURU ŞARTLARI AÇIKLANDI! Toki'nin başvuru şartları neler?
Pendik'te bulunan cesetle ilgili kan donduran detaylar! 16 parçaya bölünmüş, derisi bile yüzülmüş

Pendik'te bulunan cesetle ilgili kan donduran detaylar! 16 parçaya bölünmüş, derisi bile yüzülmüş

500

Yorumlar (7)

Firrrrratttt:

Bir fenervahceli olarak aziz yildirimin yoklugunda besiktasin bizi yenecegini dusunuyorum. Berabere kalirsak buyuk basari olur..

5
3
yanıtYanıtla
Emirhan Saraç:

Fırrraaaatttt Kadıköyde Tur At ;)

yanıt6
yanıt0
I hate this news:

Seviye çok düştü. Nerde o eski derbiler...

5
1
yanıtYanıtla
GOL KRALI BENİM:

Bu derbinin fenerlilerde büyük bir heyecan yaratmadığını bilin isterim gerçekten hak eden kazansın artık haksızlıkları savunmamanız lazım ahlak bütün takımlarda değil insanlarda önde gelen bir özellik olmalı kim yenerse yensin şimdiden tebrikler. . . SALDIRKANARYA

3
1
yanıtYanıtla
38li:

Sekiztasda is yok fener götürür

0
2
yanıtYanıtla
auditor:

beyaz tv de sn ahmet çakarın derbycik diye bahsettiği maç aslında onun çerçevesinden bakan yanılır. ülkemizin 3 lokomotifi var. ama yaratılmak istenen başka bir imaj var. işte Beşiktaşlılık duruşunu burada devriye girmesi gerekir. 2 külübün gerisinde olan bir kulup yaptığı doğru vizyon ve projelerle 2 rakibini yakaladı ve hatta finansal fairplay olarak geçti bile Sn. Orman ve yönetimi sayesinde. artık bunların geri dönüşümü sportif başarılar gelecektir. Fenerbahçe ezeli rakbimizi yeneceğiz. 1-3

1
0
yanıtYanıtla
EN BÜYÜK BJK:

Fanatik bir bjk,li olarak yaziyorum fb maçlarini derbi olarak görmüyorum fb maçlari bjk için hakemler ve federesyona karsi bir savas derbi felan degil hem fb bjk,yi yense ne olur avrupada ne icraati var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title