Haberler

'101 Ünlü' Bir Kitapta Yer Alacak

Sedele Ailesinin Üçüncü Kuşak Fotoğrafçısı Serkan Sedele, '101 Ünlü' Adı Altında Ünlülerin Fotoğrafları ve Otobiyografilerinden Oluşacak Bir Kitap Hazırlığı İçerisinde Olduğunu Açıkladı. Sedele, Projeden Elde Edilecek Tüm Geliri, Eğitime ve Çeşitli Yardım Kuruluşlarına Bağışlayacağını Söyledi.

SEDELE ailesinin üçüncü kuşak fotoğrafçısı Serkan Sedele, '101 Ünlü' adı altında ünlülerin fotoğrafları ve otobiyografilerinden oluşacak bir kitap hazırlığı içerisinde olduğunu açıkladı. Sedele, projeden elde edilecek tüm geliri, eğitime ve çeşitli yardım kuruluşlarına bağışlayacağını söyledi.

Tatil için geldiği Uludağ'da kayak yapan ünlü fotoğrafçı Serkan Sedele, Türkiye'de ilgilendiği meslek dalında gündeme gelen sanatçı, siyasetçi, manken, yazar ve iş adamlarının fotoğraflarından oluşacak '101 Ünlü' adlı kitabının hazırlığı içerisinde olduğunu belirtti. Kitabında yer alacak ünlülerin gündeme geldikleri ilk mekanda çekilecek fotoğraflarından tasarlanacak projede, ünlülerin otobiyografileri, mesajları ve çeşitli hikayelerine yer verilecek.

Türkiye'nin yakın tarihine görsel açıdan ışık tutacak kitapta, Türkan Şoray, Orhan Gencebay, Orhan Pamuk, Aydın Doğan, Fatih Terim, Mehmet Ali Birand gibi birçok isim yer alacak. '101 Ünlü' projesi bittiğinde, kitap İstanbul'da sergilenecek. Sergide yapılacak müzayede sonrası satılacak kitaplardan elde edilecek gelir ise eğitime ve çeşitli yardım kuruluşlarına bağışlanacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title