Haberler

Pazarda tüm dikkatler onun üzerinde! 1,5 tonluk tosun 45 bin TL'ye alıcısını bekliyor

Güncelleme:

Denizli Canlı Hayvan Pazarı'nda 1 ton 460 kilograma sahip simental tosun bütün dikkatleri üzerine çekiyor. Kurbanlık almak için pazara gelen vatandaşların yoğun ilgisi ile karşı karşıya kalan tosun, 45 bin TL fiyatla alıcılarını bekliyor.

Denizli'de Kurban Bayramı öncesi vatandaşlar canlı hayvan pazarına giderek alışverişe başladı. Pazarın gözdesi ise bu yıl simental cinsi tosun oldu. 1 ton 460 kilogram ağırlığa sahip olan simental tosun heybeti ile bütün dikkatleri üzerine çekiyor.

Pazarda tüm dikkatler onun üzerinde! 1,5 tonluk tosun 45 bin TL'ye alıcısını bekliyor

45 BİN TL'YE ALICISINI BEKLİYOR

Alışverişe gelen vatandaşlar tosunu gördükten sonra önce ağırlık ve fiyatı soruyor, daha sonra ise fotoğraf çektirerek bu anı ölümsüzleştiriyor. Sahipleri, 3 gün önce 3 yaşına giren 1 ton 460 kilograma sahip olan simental tosunun fiyatı ise 45 bin TL olarak belirledi.

Pazarda tüm dikkatler onun üzerinde! 1,5 tonluk tosun 45 bin TL'ye alıcısını bekliyor

"SON 3 YILDIR BU BÜYÜKLÜKTE HAYVAN GELMİYOR"

Hayvan pazarına kurbanlık almak için gelen Tufan Yıldırım, "Bu hayvan da maşallah çok gelişme olmuş ve cinsi güzel. Tabi bakmak çok önemli, hayvana bakım olmadığı zaman hayvan çöküyor ve adamda bakmış tosuna. Bende hayvancılık yapıyorum. Son 3 yıldır bu büyüklükte hayvan gelmiyor" dedi.

Pazarda tüm dikkatler onun üzerinde! 1,5 tonluk tosun 45 bin TL'ye alıcısını bekliyor

"SÜREKLİ FOTOĞRAF ÇEKTİRİYORLAR"

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren hayvan sahibi Hakan Tekiner, "3 gün önce 3 yaşına girdi. 1 ton 460 kilo. Sürekli olarak ilgi gösteriyorlar. Sırayla fotoğraf çektiriyorlar. Fiyat olarak 45 bin TL" diye konuştu.

Pazarda tüm dikkatler onun üzerinde! 1,5 tonluk tosun 45 bin TL'ye alıcısını bekliyor

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Kurban Bayramı Denizli Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (6)

Trajikomiks:

45 bine satamaz. Son gün 35 e verir. Oda olmazsa kombina ya 24 ten verir

1
1
yanıtYanıtla
Marjinal:

Çok uçmuş canlı kg. 24-26 arası

2
0
yanıtYanıtla
gercek:

hayvan babayit ama daha boş daha çok et alır bu tosun masallah allah emeklerini zayi etmesin

0
1
yanıtYanıtla
alis:

el insan, edeceği en fazla 34000 hadi 35000 olsun

1
0
yanıtYanıtla
Justin:

Cok guzel cok

0
0
yanıtYanıtla
birbilenadam:

En büyük hayvan bizimki diyerek hayvanı fahiş fiyata pazara çıkarıp sonra da satılmayınca kızan üreticilere diyorum ki, zarar etseniz yeridir. Da dün bundan 150 kilo az olan hayvana 30 bin istendi nedir bu kurbanda insanların dini duygularını istismr çabası? Hayvanlarınızın ederini isteyin, Allah adını kullanarak çalmaya çalışmayın.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title