Haberler

Yusuf Yazıcı'nın 2 gol atıp 1 de asist yaptığı maçta Lille, Lorient'i farklı geçti

Güncelleme:

Fransa Ligue 1'in 11. hafta maçında Lille konuk ettiği Lorient'i 4-0 mağlup etti. 3 hafta sonra galip gelen Lille'de geceye damga vuran isim Yusuf Yazıcı oldu. 31 ve 51. dakikada iki gol kaydeden milli futbolcu, Luiz Araujo'nun 57. dakikadaki golüne asistini yaptı.

Fransa Ligue 1'in 11. haftasında Lille evinde Lorient ile karşı karşıya geldi. Pierre-Mauroy Stadı'nda oynanan maça Yusuf Yazıcı damga vurdu ve Lille karşılaşmadan 4-0 galip ayrıldı.

Burak Yılmaz'ın sarı kart cezası, Zeki Çelik'in de sakatlığı nedeniyle oynayamadığı maçta Lille'e galibiyeti getiren goller, 29. ve 51. dakikalarda Yusuf Yazıcı, 57. dakikada Luiz Araujo ve 90. dakikada David'den geldi. 2 gol atan Yusuf, Araujo'nun golünde de asisti yapan isim oldu.

YUSUF YAZICI BAŞKA BİR SEVİYEYE GEÇTİ

Harika performansını sürdüren Yusuf Yazıcı, son 7 maçta 9 gol ve 3 asistlik üst düzey bir istatistiğe ulaştı. Milli oyuncumuz, 2 gol ve 1 asist yaptıktan sonra 80. dakikada kenara alındı.

Bu sonucun ardından Lille, 3 maçlık galibiyet hasretini noktaladı ve puanını 22 yaparak lider PSG'nin 2 puan gerisine yerleşti. Son 4 maçta kazanamayan ve bu süreçte 3. yenilgisini alan Lorient ise 8 puanla 18. sırada kaldı.

Ligue 1'in 12. haftasında Lille deplasmanda St. Etienne'e konuk olacakken, Lorient ise evinde Montpellier ile karşılaşacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yusuf Yazıcı Lorient Lille Haberler

Bakmadan Geçme

MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir?
500

Yorumlar (11)

okan:

ama nedense milli takımda fossss

14
2
yanıtYanıtla
ahmet:

yorummu yaptın şimdi

yanıt0
yanıt0
vatandaş:

şenol alsa görecez de hakan manevi oğlu sanırım

yanıt2
yanıt1
Murat:

Demeki sorun bizim futbolcularda değil ,teknik adamlarda.

13
1
yanıtYanıtla
bu adam:

barcelonada çok rahat oynar

6
5
yanıtYanıtla
MİSAFİR:

bu adam milli takımda yedek şenol hoca görüyor musun yoksa gözlerin kapalı mı

5
0
yanıtYanıtla
Hamit:

Mili takim kume dustu.Avrupa oynayin .Milli tskimda yatin

2
1
yanıtYanıtla
yorumcu:

bu çocukta tek bir şey eksik hırs. maç içerisinde bakın vücut diline çok umursamaz takılıyor, kendisine müdahale olduğunda bile hiç bir şey olmamış gibi davranıyor. messi de de benzer özellik var ama o messi.

1
2
yanıtYanıtla
ak:

:)) kendi tezini çürüten adam

yanıt1
yanıt0
Andırınlı:

Milli takım hocası Yusuf un maçını izlesin aynı şekilde oynatsın.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title