Haberler

Yusuf Günay'dan Falcao'ya inanılmaz tepki: O kadar para veriyoruz, bir işe yara

Güncelleme:

Kasımpaşa'ya deplasmanda 1-0 kaybederek lig yarışında yara alan Galatasaray için inanılmaz bir iddia ortaya atıldı. Sarı-kırmızılı kulübün yöneticisi Yusuf Günay'ın maç içerisinde Falcao'nun kaçırdığı bir gol sonrası, "O kadar para veriyoruz, bir işe yara bari" dediği belirtildi.

Galatasaray'ın Kasımpaşa'ya 1-0 yenildiği maçın ikinci yarısında oyuna giren Radamel Falcao sarı-kırmızılı takıma skor olarak katkı sağlayamadı.

Galatasaray'a geldiği günden bu yana yaşadığı sakatlıklardan dolayı istikrarlı olarak forma giyemeyen Radamel Falcao bu kez sarı-kırmızılı yönetimin de tepkisini çekti.

Habertürk muhabiri Ayhan Şensoy, Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'ın Falacao'nun kaçırdığı bir golden sonra, "O kadar para veriyoruz, bir işe yara bari" dediğini iddia etti.

YÖNETİCİLER FEGHOULI'YE PATLADI: YETER ARTIK

Kasımpaşa maçının ilk yarısının son bölümüne doğru yaşanan bir pozisyonda ise maçı protokol tribününden takip eden Galatasaraylı yöneticiler adeta saç baş yoldu. Rakip kaleye gitmek isteyen Galatasaray'da aynı dakika içerisinde 2 kez ayağına topu alan Feghouli, rakip kaleye gitmek yerine ikisinde de geriye pas vermeyi tercih etti.

Cezayirli'nin hücumu düşünmek yerine geri pas vererek atağı söndürmesi, 2. Başkan Abdurrahim Albayrak'ı çok kızdırdı. Oturduğu yerden fırlayan Albayrak'ın "Yeter artık" diye bağırarak Feghouli'ye tepki göstermesi dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Yusuf Günay Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (21)

HARBİDEN YA:

LAN NE DÜŞÜNÜCEM BETER OLSUNLAR DAHA ÇOK BATIP YOK OLSUNLAR BEŞİKTAŞLIYIM FENER GS BJK TS BATSIN AGA BUNLAR KÖR DÖVÜŞÜ RESMEN ALMANYA İNGİLTERE İZLEDİĞİMDE BİZDE FUTBOLUN OLMADIĞINI GÖRÜYORUM

13
2
yanıtYanıtla
Berit:

Banane bağırıyon la iş bilmez . Benmi dedim 35 yaşında işi bitmiş futbolcuya show yapalım diye bunca para verin diye . . .

11
0
yanıtYanıtla
kjl:

evet sen dedin taklacıda sıkı sarıldı

yanıt0
yanıt0
emre:

şerefsiz herifler milyon euro lar alıyosunuz praya bizi çıksalar şu takıma olan sevdamızdan dolayı bile sizden daha çok iş görürüz

8
1
yanıtYanıtla
KRAL:

SAYIN YÖNETİCİLER TRANSFERLERİ YAPARKEN BİRAZ AKKILLI DÜŞÜNÜN SİZLER KİM DEDİ GOMİSİ GÖNDERİN DİYE İŞE YARAMAYANLARI TOPLADINIZ ŞİMDİ ELİNİZ KOLUNUZ BAGLANDI SAYIN ABDURAHİM BEY DİYORKİ GALATASARAYDA TRANSFER BİTMEZ DİYOR HANİ NERDE DERLEME TOPLAMA FUTBOLCULARI ALIRSANIZ SONUCU SİZLER KATLANIRSINIZ SİZ YÖNETİCİLER OCAK AYINDADA HİÇBİRŞEYLER YAPAMAZSINIZ ŞİMDİDEN İSTİFANIZI YAPIN TARAFTARLARI UMUTLANDIRMAYIN YETER ARTIK

7
1
yanıtYanıtla
falcao:

napim la artık yaşlandım elimden bu kadar geliyor ama paramı geciktirmeyin bak giderim uefaya

7
0
yanıtYanıtla
bb:

doğru söylemiş aldığı parayı hak etmiyor.

5
1
yanıtYanıtla
BİRSEN:

falcao gitsin artık giiitsiiiin

3
3
yanıtYanıtla
GÜNCEL...:

ASPARAGAS HABERDİR BU HİKAYEDEN ÖTE GİTMEZ.GÖRÜNTÜ VARMI YOK YÖNETİCİ BAĞIRIRKEN KİM VARDI YANINDA MUAMMA SADECE GS BALTALAMAK EN İYİ TRANSFERLERİ FB YAPTI DİYORSUNUZ ARADA 1 PUAN FARK VAR .

2
4
yanıtYanıtla
cimbomlu:

penalti atmakla 7 milyon avro aliyor, yusuf bey cok hakli.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title