Haberler

Yunanistan'da PAOK-AEK Maçına Yabancı Hakem

Güncelleme:

Yunanistan Süper Liginde alınan güvenlik önlemleri kapsamında PAOK ile AEK arasında oynanacak önemli maçı, Finlandiyalı hakem Mattias Gestranius yönetecek. Yunan ligindeki diğer önemli maçlarda da yabancı hakemlere görev verilmesi bekleniyor.

Yunanistan Süper Liginde PAOK ile AEK arasında oynanacak önemli maçı, Finlandiyalı hakem Mattias Gestranius yönetecek. Yunanistan Merkez Hakem Komitesi, 23 Eylül Pazar günü Selanik kentinde PAOK ve AEK takımları arasında yapılacak karşılaşmayı Finlandiyalı Mattias Gestranius'un yöneteceğini duyurdu.

YARIM ASIR SONRA İLK OLACAK

Son yıllarda yaşanan güvenlik sorununu çözmek amacıyla alınan bu istisnai kararla Gestranius, yaklaşık yarım asır sonra Yunanistan liginde düdük çalan ilk yabancı hakem olacak. Yunanistan futbolunda son yıllarda artan şiddet olayları ve şike iddiaları nedeniyle, bu sezon Yunan ligindeki diğer önemli maçlarda da yabancı hakemlere görev verilmesi bekleniyor.

Yunanistan'da PAOK-AEK Maçına Yabancı Hakem

GEÇEN SENE PAOK BAŞKANI BELİNDE SİLAHLA SAHAYA İNMİŞTİ

Geçen sezon Selanik'teki PAOK-AEK maçında tartışmalı hakem kararının ardından çıkan olaylarda, PAOK Başkanı Ivan Savvidis sahaya belindeki tabancayla girmiş ve mücadele tatil edilmişti. Yaşananların ardından lige iki haftadan fazla süre ara verilirken, FIFA yetkilileri ise Yunan takımlarının uluslararası müsabakalardan men edilme ihtimalini gündeme taşımıştı. Bunu üzerine Yunanistan Futbol Federasyonu, ülke futbolunda alınan güvenlik önlemlerinin artırılacağını duyurmuştu.

Kaynak: AA / Spor

Mattias Gestranius Yunanistan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (3)

Can:

Darısı ptt 1.lig maçlarının başına.

4
1
yanıtYanıtla
KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

Fener ülkemize çok fazla daha iyi liglerde olmalı kendi klasmanında örneğin,demokratik kongo Premier ligi gibi yada zimbawe süper amotör hatta daha da kendi ayarında olan moğolistan bal liginde falan oynamalı:))) hahahahaha ulan bu eziklerde olmazsa kim eğlendirecek bizi be ne komik bi takım lan böyle:))

1
1
yanıtYanıtla
HIRSIZIZ1907:

inşallah bizim ülkeye de gelir! adam gibi dürüst hakemleri arar olduk! eyyamcı dolu! sonra niye olay çıkıyor diyorlar! maçları izle sen de delirirsin!

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title