Haberler

Yücel İldiz, Burak Çalık'a Sahip Çıktı

- Yücel İldiz, Burak Çalık'a sahip çıktı Gençlerbirliği maçında net gol pozisyonu kaçıran Çalık'a sahip çıkan Yücel İldiz: "Bülent Çalık bize çok 3 puanlar kazandırdı ve kazandırmaya da devam edecek" "Futbolun içinde var bunlar"DENİZLİ - Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz,...

- Yücel İldiz, Burak Çalık'a sahip çıktı

Gençlerbirliği maçında net gol pozisyonu kaçıran Çalık'a sahip çıkan Yücel İldiz:

"Bülent Çalık bize çok 3 puanlar kazandırdı ve kazandırmaya da devam edecek"

"Futbolun içinde var bunlar"

DENİZLİ - Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, Gençlerbirliği beraberliğinin ardından net gol bir gol pozisyonu kaçıran oyuncusu Burak Çalık'a sahip çıkarak, "Ama biliyorsunuz Bülent Çalık bize çok 3 puanlar kazandırdı ve kazandırmaya da devam edecek. Futbolun içinde bunlar var" dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 15. haftasında Denizlispor, sahasında karşılaştığı Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası bir basın toplantısı düzenleyen ve maçı değerlendiren İldiz, stratejik hamlelerin olduğu bir karşılaşma izlendiğini ifade etti. İlk yarı rakip takımın ikinci yarı ise kendi oyun üstünlüklerinin olduğunu kaydeden İldiz, "Müsabaka öncesi gerçekten ligin 1. ve 2.'nin maçı merak ediliyordu. Hakikaten stratejik bir müsabakaydı. Özellikle tüm Denizlispor camiası ve seyircimize teşekkür ediyorum. Bir camianın nasıl bütünleştiğini göstermiş olduk. Tabi ki stratejik bir maçtı ve herkesin kendisine göre bir hesabı vardı. Lider buraya geldi tabi ki onlar da kazanmak istiyorlardı. İlk 45 dakika içerisinde Gençlerbirliği'nin ciddi atakları vardı. Tabi bizimde kendimize göre stratejilerimiz vardı onları savuşturmayı bildik. Devre sonunda net 1-2 tane pozisyon yakaladık ama ilk 45 dakika içerisinde Gençlerbirliği daha üstün bir oyun çıkardı kabul etmek lazım. Ancak oyunun ikinci yarısında özellikle 55. dakikadan sonra hamleler yapmaya başladık kazanma adına ve oyun tamamen bizim lehimize döndü. Çok pozisyon yakaladık bunları değerlendirmemiz lazımdı ve hakikaten akıllara ziyan bir gol kaçırdık. Ama biliyorsunuz Bülent Çalık bize çok 3 puanlar kazandırdı ve kazandırmaya da devam edecek futbolun içinde var bunlar. Ama her iki takımı da mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Lig birinci ve ikincisinin maçında ilk yarıyı rakip takım ikinci yarıyı biz üstün oynadık. İyi bir mücadele seyir edildiğini düşünüyorum, en azından hedefe oynayan biz Denizlispor olarak neler yapabileceğimizi gösterdik. Skor her ne kadar istediğimiz gibi olmada her iki takıma da bundan sonra başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gençlerbirliği Denizlispor Yücel İldiz Burak Çalık Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title