Haberler

Yorumcu Mehmet Demirkol, Şenol Güneş'in Milli Takımı Çalıştırmak İstediğini İddia Etti

Güncelleme:

beIN Sports Haber kanalında gündemi değerlendiren yorumcu Mehmet Demirkol, "Şenol Hoca, Milli Takımı çalıştırmak istiyor. Birbirimizi kandırmayalım." dedi.

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in Milli Takımı çalıştırma konusu tekrar gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde Milli Takımı çalıştırmak isteyebileceğini belirten Şenol Güneş ile ilgili Mehmet Demirkol'dan da bir yorum geldi.

"ŞENOL HOCA, MİLLİ TAKIMI ÇALIŞTIRMAK İSTİYOR"

Beın Sports Haber kanalında değerlendirmelerde bulunan Demirkol, "Şenol Hoca, Milli Takımı çalıştırmak istiyor. Birbirimizi kandırmayalım. Bugün olmasa da yarın ister. Herkes ister bunu, Milli Takıma gidilir. Fatih Terim de Galatasaray'da çok iyi durumdayken Milli Takıma gitmişti" ifadelerini kullandı.

Yorumcu Mehmet Demirkol, Şenol Güneş'in Milli Takımı Çalıştırmak İstediğini İddia Etti

ŞENOL GÜNEŞ AÇIK KAPI BIRAKMIŞTI

Beşiktaş'ın tecrübeli teknik direktörü Şenol Güneş, geçtiğimiz günlerde yaptığı basın toplantısında, "Beşiktaş'tan sonra kulüp takımı çalıştırmayı düşünmüyorum ama yaşım yeterse herhangi bir milli takım olabilir." demişti.

Yorumcu Mehmet Demirkol, Şenol Güneş'in Milli Takımı Çalıştırmak İstediğini İddia Etti

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mehmet Demirkol Şenol Güneş beIN Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (11)

KSK li mesut:

Aman Aman hiç gerek yok. Sonra kafama bişey atıldı diye kendini yere atar dünyaya rezil oluruz mazallah hiç gerek yok. O kendine göre biyerde zaten...

5
14
yanıtYanıtla
turgay:

bır türkıye cumuhrıyetı vatandaşi olarak gurur duyarım

9
1
yanıtYanıtla
by cool:

zımbarator:)

3
4
yanıtYanıtla
fenerbahçeliler:

öz babasi demirörenden emir almiş perukcu

2
4
yanıtYanıtla
dr.titanic:

Bence luce hoca genç güzel bir kadro kurdu bakmayın rusya maçında sanşda topda bizi sevmedi yoksa rusyayı bezdirdik.şu an hocamız iyi kimse laga luga yapmasın şimdiye kadar nerdeydin şenol güneş teklif yapıldı kabul etmedi şimdi fikret başkanla arası maydonoz tabi bir yer arıyor.

1
5
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

DİZİ OYUNCUSUNA İHTİYACIMIZ YOK

1
5
yanıtYanıtla
cnr:

hadi canım biz bilmiyoduk iyi oldu söylediğin

4
0
yanıtYanıtla
İDDİA DEĞİL Kİ GERÇEK:

geçen sene şenol güneş zaten dile getirmişti, şimdi sözleşmem var o yüzden milli takıma gidemiyorum dedi, uygun zamanda çalıştırmak isterim dedi

4
0
yanıtYanıtla
Hal Böyle:

Yallah milli takıma mı gidiyon nere gidiyon aman aman evlerden ırak olsun böyle bir takıntılı adam

0
2
yanıtYanıtla
milliperuk:

perugu ilemi

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title