Haberler

Yiğit Bulut'tan ekonomi mesajı: Türk milleti Misak-ı Milli sınırlarına döner

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, doların 18 lirayı, euronun 20 lirayı aşmasının ardından Türkiye ekonomisiyle ilgili "Misak-ı Milli" mesajlı bir açıklama yaptı. Bulut'un bu açıklaması kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanlarından, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut, Türk Lirası'nın yabancı para birimleri karşısında yaşadığı tarihi değer kayıplarına ilişkin bir mesaj paylaştı.

"KÜRESEL EMPERYAL YAPININ TÜRK MİLLETİNE SALDIRISI"

Ekonomide yaşanan tabloyu "Küresel emperyal yapının Türk milletine saldırısı" olarak niteleyen Bulut, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Küresel emperyal yapı büyük Türk milletine bu şekilde her alanda saldırmaya devam ederse, büyük Türk milleti Misak-ı Milli sınırlarına döner."

SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURDU

Dolar 18,21'le, euro 20,60'la altının gram fiyatı ise 1.051 lirayla tüm zamanların en yüksek seviyesini görmesi sonrası Yiğit Bulut'un bu sözleri kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yiğit Bulut'tan ekonomi mesajı: Türk milleti Misak-ı Milli sınırlarına döner

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Yiğit Bulut Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (11)

Zulkarneyn :

Dolar alanlar begenmedi:)))

0
3
yanıtYanıtla
Yasar Bilada:

Bi gitmedin.

1
0
yanıtYanıtla
Doğuş:

Birileri bunu uyarmış sakın sen din üzerinden savunma yapma inandırıcı olmaz. Oda kendine has bir yol bulmuş.

1
0
yanıtYanıtla
nobody:

yiğit bulut iyice hayal alemine dalmış bu gözle olaylara bakan kişiler ülkemizin geleceğine yön veriyor ya sonumuz hayır olur inşallah.

1
0
yanıtYanıtla
Sahin Sahin :

Milleti uyutmak icin elinizden ne geliyorsa yapin, Siz kaval calin yeter, Onlar uyur

0
1
yanıtYanıtla
Hamdi Baba :

Hangi misaki milli. Elindekileri kayıp ediyorsun. Milleti kandırmayın artık.

0
0
yanıtYanıtla
ERKAN :

SÖYLEYECEK SÖZÜ KALMAYINCA VATAN MİLLET BAYRAK EDEBİYATINA BAŞLAMIŞ

0
0
yanıtYanıtla
Ömercan:

Acilen seçim.Türkiye bunları haketmiyor.

0
0
yanıtYanıtla
çokomelli :

Gürle dostum. Bizim millet kadar kendi kendine gelin güvey olun yoktur.. Geçen mecliste birisi de bu kur ve ekonomi ile alakalı soru sordu. Kadın vekil başladı:" Sakarya meydan muharebesine çıkmış gibi, vatanı bölünemezsiniz, bayrağı indiremezsiniz diye bağırıp çağırmaya başladı. Anlaşılan soru zor yerden gelince: "vatan, millet, bayrak" malzeme yapılıyor. Kardeşim ekonomini düzelt, bahane uydurma, başkalarına mazeret bulma. Özeleştiri yapmayı da bi zahmet öğrenin...

0
0
yanıtYanıtla
Veysel :

Bu Jöleli ekonomiden sorumlu danışman değilmiydi.Ne oldu da çığırtkanlıklara başladı...

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title