Haberler

Yozgat: Vali Çiçek'ten İlçe Ziyaretleri

Yozgat Valisi Amir Çiçek, Tüm İlçelere Ziyaret Düzenlenerek Sorunların Yerinde Tespit Edildiğini, Böylece Yozgat'ın Profilini Çıkarmaya Çalıştıklarını Söyledi.

Yozgat Valisi Amir Çiçek, tüm ilçelere ziyaret düzenlenerek sorunların yerinde tespit edildiğini, böylece Yozgat'ın profilini çıkarmaya çalıştıklarını söyledi.

Göreve başladığı 15 Kasım 2006 tarihinden itibaren 'makamda değil, vatandaşın yanında' mantığıyla sürekli ilçe ve belde ziyaretlerinde bulunduklarını ifade eden Vali Çiçek, "Vatandaşımızın bulunduğu yere gidip, sorunları yerinde görmek, yapılan çalışmaları incelemek ve neler yapılabilir onları tespit etmek için programlar yapıyoruz. Tüm ilçeleri ziyaret ettik ve sadece 3 ilçe kaldı. Her şeyden önce ilimizin problemlerini yerinde görmek ve profilini çıkarmak, Yozgat'a yapılacakların en iyisini nasıl yaparız konusunda projeler üretmek istiyoruz. Gittiğimiz yerlerde, kaymakamlarımızdan, belediye başkanlarından, daire müdürlerimizden o yöreyle ilgili bilgiler alıyoruz. Dolayısıyla devletin masa başında, dört duvar arasında değil sahada olması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

Önümüzdeki günlerde Yozgat'ın kalkınma stratejisini belirlemek için bir toplantı düzenleyeceklerine değinen Yozgat Valisi Amir Çiçek, "Yozgat'ta neler yapılabileceği konusunda özellikle Devlet Planlama Teşkilatı'nın üst düzey yöneticileriyle, TSO temsilcileri, belediye başkanları ve işadamlarıyla bir değerlendirme toplantısı yapacağız. Toplantı sonucuna göre de stratejimizi belirleyip çalışmalara başlayacağız. Hedefimiz Yozgat'ın sosyal, ekonomik ve kültürel yönden nasıl gelişir onu belirlemek ve istenilen yere getirmektir" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title