Haberler

Yollar Açılıyor

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın, Cuma Günü 146 Olan Kapalı Köy Yolu Sayısının Hafta Sonu Yapılan Çalışmalarla 43'e Düşürüldüğünü Söyledi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın, Cuma günü 146 olan kapalı köy yolu sayısının hafta sonu yapılan çalışmalarla 43'e düşürüldüğünü söyledi.

Geçtiğimiz günlerde etkili olan kar yağışının ardından Gümüşhane'deki kapalı köy yolları hummalı bir çalışma ile açılıyor.

Göreve geldiği günden beri ılımlı ve katılımcı bir yönetim anlayışı ile personelinin çalışmalarını takip eden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın hafta sonu yapılan karla mücadele çalışmalarını yerinde inceledi.

Yağmurdere, Yukarı Kürtün, Aksüt ve Kale grup yollarında incelemelerde bulunan Yalçın, 2 günlük çalışma sonrasında kapalı yolların neredeyse tamamının açıldığını, son yıllarda meydana gelen en yoğun kar yağışının yaşandığı bu günlerde İl Özel İdaresi'nde görev yapan operatöründen yağcısına, mühendisinden müdürüne kadar tüm personelin büyük bir özveri ve fedakarlık içerisinde çalıştığını söyledi.

Yalçın yaptığı açıklamada: “Son yılların en yoğun kar yağışını yaşadığımız bu günlerde bütün personelimiz tüm enerjisini hiçbir vatandaşımızın mağdur olmaması için harcamaktadır. Kar yağışının durduğu günden itibaren ekiplerimiz vatandaşlarımızdan gelen talep ve grup yolları öncelikli olarak tüm il genelinde karla mücadele çalışması yaptılar. Torul ve Kürtün'de kar yağışının daha etkili olması nedeniyle çalışmaların bu bölgelerimizde daha dikkatli ve daha uzun süreli olacağı tahmin edilmektedir. Yol ve Ulaşım Hizmetleri birimi ve Destek hizmetleri birimi müdürlerimizle birlikte 24 saat esasına göre planladığımız çalışmalar neticesinde 2 gün içerisinde kapalı köy yollarımızın hemen hemen tamamını açmış bulunmaktayız."dedi.

Kostan Dağı geçidi, Demirkapı ve Yukarı Kürtün grup yollarının da çok kısa bir sürede açıldığını belirten Yalçın tüm personeline teşekkür etti.

(RE-İRT-Y) 24.02.2008 14:09 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title