Haberler

Yerel Seçime Doğru

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Savaş: "Bu iş tamamdır artık. Gümbür gümbür geliyoruz inşallah”

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Başbakan Erdoğan'ın Aydın'daki mitingine katılan coşkulu kalabalığın, sandığa yansıyacak sonucu ortaya koyduğunu savundu.

Seçim çalışmaları kapsamında Dalama beldesinde çarşı ve pazar esnafını ziyaret eden Mustafa Savaş, buradaki konuşmasında, Başbakan Erdoğan'ı karşılayan coşkulu kalabalığın 30 Mart zaferinin müjdecisi olduğunu söyledi.

Hafta içi olmasına rağmen miting meydanında müthiş bir coşku yaşandığına dikkati çeken Savaş, "İşini gücünü bırakıp miting alanına koşan ve o büyük desteğini esirgemeyen vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu iş tamamdır artık. Biz gümbür gümbür geliyoruz inşallah" dedi.

Tarım ve hayvancılığın gelişmesi için çalışmaları olacağını vurgulayan Savaş, halkı kalkındıracak çalışmalar yürüteceklerini, modern mezbahalar ve entegre et işleme tesisleri kuracaklarını, üreticiye büyük destekler sağlayacaklarını, tarım ürünlerinin İstanbul'a Ankara'ya hızlı şekilde ulaşması için lojistik sorununu çözeceklerini söyledi.

Aydın'da hava kirliliği, trafik, otopark ve işsizlik sorunları olduğunu belirten Mustafa Savaş, bütçesi bulunmadan harcama yapan bir Aydın Belediyesi'nin 200 bin nüfusu yönetemez iken, artık büyükşehir statüsüne alınmasıyla 1 milyon nüfusa hitap edecek belediyeyi yönetmesini kimsenin beklemediğini söyledi.

"Gezi olaylarını bahane ederek meydanlarda binlerce insanı yürüten bir belediye başkanı meydandaki ağaçları gözünü kırpmadan katletmiştir" iddiasında bulunan Savaş, "Bir tane beton park yaptı. Onu da eline yüzüne bulaştırdı. Benim Aydınlı hemşehrim yazın sıcağında elinde termosu çekirdek çıtlar, orada serinlerdi. Meydanda güneşin sıcağından saklanacak bir tek ağaç bırakmadılar" dedi.

Belediyeciliğin hizmet kapma mücadelesi olduğunu belirten Mustafa Savaş, Aydın'da Büyükşehir Belediyesi olarak iktidarla el ele vererek iş ve AŞ sorununu en kısa sürede çözecekleri vaadinde bulundu. - Aydın

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title