Haberler

Yerel Seçime Doğru

MHP Kastamonu Belediye Başkan adayı Hamzaoğlu: "Kastamonu'yu marka kent yapmaya yönelik çalışmaları taçlandırmak amacıyla huzurunuzdayım"

MHP Kastamonu Belediye Başkan adayı Hayati Hamzaoğlu, "Kastamonu'yu marka kent yapmaya yönelik çalışmaları taçlandırmak amacıyla huzurunuzdayım" dedi.

Hamzaoğlu, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, MHP'nin başarılı belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinden birinin Kastamonu'da yaşandığını söyledi.

Doğup büyüdüğü ve her zaman yüreğinde taşıdığı Kastamonu'ya hizmet fırsatının ilk adımını belediye başkanlığı adaylığıyla attığını ifade eden Hamzaoğlu, şöyle konuştu:

"Genel merkezimizin ve Kastamonuluların takdiri ile aday oldum. Kastamonu benim rüyam, bu rüyamı sizlerle gerçeğe dönüştürmek istiyorum."

Toplantıya, MHP Kastamonu İl Başkanı İlhan Engin, Merkez İlçe Başkanı Ali Osman Kurtçu, belediye meclisi üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. - Kastamonu

Kaynak: AA / Yerel

Hayati Hamzaoğlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title