Haberler

Yavuz Seçkin Körfezlilerle Buluşuyor

Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen kültür sanat etkinlikleri kapsamında ünlü Komedyen Yavuz Seçkin’i Körfez halkıyla buluşturuyor.

Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen kültür sanat etkinlikleri kapsamında ünlü Komedyen Yavuz Seçkin'i Körfez halkıyla buluşturuyor.

Körfez Belediyesi'nin her ay düzenlediği kültür sanat etkinlikleri kapsamında taklit yeteneğiyle halkın büyük beğenisini toplayan Komedyen Yavuz Seçkin'i Körfezlilerle buluşturacak. Komedyen Yavuz Seçkin Cuma günü saat 19.00'da Körfez Tütünçiftlik Kültür Merkezi'nde hayranlarıyla bir araya gelecek. Kültür sanat etkinlikler kapsamında Asil Sultan Abdülhamit Han konulu tiyatro gösterisi ise 27 Şubat 2015 Saat, 19.00'da Tütünçiftlik Kültür Merkezi'nde Körfezliler için sahne alacak. Bu akşam düzenlenecek olan Yavuz Seçkin ile Stand-Up gösterisi tüm Körfez halkına ücretsiz açık olacak. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yavuz Seçkin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title