Haberler

Vatso Yönetiminden Altı Nokta Körler Derneği'ne Ziyaret

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zahir Kandaşoğlu, Bir Gurup Yönetim Kurulu Üyesi ile Birlikte Altı Nokta Körler Derneği'ni Ziyaret Ederek Yer Tahsisinin Yapılması Konusunda Dernek Başkanı Osman İnci'ye Söz Verdi.

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zahir Kandaşoğlu, bir gurup yönetim kurulu üyesi ile birlikte Altı Nokta Körler Derneği'ni ziyaret ederek yer tahsisinin yapılması konusunda Dernek Başkanı Osman İnci'ye söz verdi.

Bugün öğle saatlerinde Eski Zerbank 2. Sokak'ta bulunan dernek binasına gelen VATO heyeti, Şube Başkanı Osman İnci ile görüşerek bir süre sohbet etti. İnci'den dernekle ilgili bilgileri aldıktan sonra kısa bir konuşma yapan Başkan Kandaşoğlu, derneğin imkansızlıklar içinde olmasına çok üzüldüğünü ifade ederek, oda olarak her türlü desteği kendilerine sağlayacaklarını belirtti. Bunun için oda olarak kampanya başlatacaklarını, başında da kendisinin olacağını anlatan Kandaşoğlu, "Van'da böyle bir derneğin faaliyet içerisinde hizmet verdiğini bilmiyorduk. Ama öğrendiğimizde buraya el atmayı kendimize görev bildik. Derneğe zemin katlardan bir yerin satın alınması için kampanya başlatacağız. İş adamlarımız başta olmak üzere tüm hayırsever vatandaşlarımız ile birlikte bu derneğimize bir yerin satın alınması için çağrıda bulunuyorum. Maliyeti ne olursa olsun bu derneğimize bu yeri satın alacağımıza söz veriyorum" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Osman İnci ve yönetim kurulu üyeleri Kandaşoğlu'nu verdiği sözden dolayı ayakta alkışladı.

(SER-MET-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title