Haberler

Van: Esnaf Ve Sanatkarlar Kooperatifi'nden Belediye Başkanı Yenigün'e Ziyaret

Esnaf Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Fahri Solmaz, yaptığı ziyarette Belediye Başkanı Burhan Yenigün'e teşekkür plaketi verdi.

Esnaf Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Fahri Solmaz, yaptığı ziyarette Belediye Başkanı Burhan Yenigün'e teşekkür plaketi verdi.

Belediye Başkanı Burhan Yenigün'ü makamında yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret eden Esnaf Sanatkarlar Kooperatif Başkanı Fahri Solmaz, çöplüğe dönen Sanayi Sitesi'nin belediyenin başarılı çalışmaları neticesinde modern ve temiz bir görünüme kavuştuğunu söyledi. Başkan Yenigün'ün sürekli sanayi sitesine gelerek, sıkıntılarını da dinlediğini ifade eden Solmaz, "Belediyenin katkılarıyla Meslek Eğitim Merkezi ile ana ve ara yollarımız asfaltlandı. Sağlıklı mekana kavuşan esnafımız yeni atölyeler açtı. Modern makinalar alarak gelişmiş tezgahlar kurdu. Bu nedenlere sitemiz mükemmel bir görünüme kavuşmuştur" diye konuştu. Başkan Yenigün ise, belediyenin sürekli sanayi esnafının ve halkın yanında olduğunu belirterek, "Yoğun iş gücünün harcandığı ve şehrin atar damarlarından biri olan sanayi, bizim için ayrı bir önem teşkil etmektedir. Biz, esnafımızı çöplük içinde görmek istemiyoruz. Esnafımızın rahatı için elimizden gelen yardımları her zaman yapmaya hazırız" ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından Solmaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Başkan Yenigün'e bir teşekkür plaketi verirken, Başkan Yenigün de Solmaz'a Van Kedisi'nin resmedildiği bir tablo hediye etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title