Haberler

Temsa Komatsu İş Makineleri Sivas 'Ta

Komatsu İş Makineleri Firması Yetkilileri, Sivas'taki Bayi ve Müşterileri ile Bir Araya Geldi.

Komatsu İş Makineleri firması yetkilileri, Sivas'taki bayi ve müşterileri ile bir araya geldi.

Geleneksel haline getirilen müşteri yemekleri Sivas'ta yoğun bir katılımla gerçekleşti. Yemeğe İş Makineleri Direktörü Taner Köseler, Satış Sonrası ve Yedek Parça Müdürü Hüseyin Gümüştekin ile beraber Temsa çalışanları katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Direktör Köseler, Komatsu iş makineleri olarak stratejilerini yenileyerek, 2003 yılı itibarıyla satış ve satış sonrası teşkilatlanmanın yeniden yapılandırdığını söyledi. Türkiye'de Komatsu markalı ürün sayısı 20 bin adetin üzerinde olduğunu kaydeden Köseler, "Bu yüksek ürün parkı Satış sonrası hizmetlerde (Yedek Parça ve Servis) büyük avantaj sağlamaktadır. TEMSA'nın 22 yıldır Türkiye de başarıyla temsil ettiği Komatsu, Japonya' da 108, Amerika'da 37, Avrupa ve Ortadoğu' da 14 ve Asya' da 15 firmadan oluşan dev bir Japon firmasıdır. İş ve Maden Makineleri alanında en geniş ürün yelpazesine sahip olan Komatsu, dünya çapında pazar payı sıralamasında ilk sıralardadır. Paletli ve lastikli ekskavatör, lastikli yükleyici, dozer, greyder, kaya kamyonu, lastikli dozer, mobil vinç, forklift, jeneratör, yol ve asfalt ekipmanları, dizel motor, mobil kırıcılar, bekoloder ve yer altı makineleri Komatsu'nun ürün yelpazesinin sadece bir kısmını oluşturmaktadır" diyerek, faaliyetler hakkında bilgi verdi.

Yeni ürünler ve son model makinelerin özellikleri de anlatan Köseler, bu türlü etkinliklerle müşterilerinden makineler hakkında bilgiler aldıklarını, istekler ve talepler doğrultusunda araçlarında değişiklik yaptıklarını söyledi.

(İG-SE-Y) 08.03.2008 16:32 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title