Haberler

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig 3.Grup'ta şampiyonluk hesapları yapan Hatayspor'da Kulüp Başkanı Hikmet Çinçin, mutlu sona ulaşmak için çaba gösterdiklerini söyledi.

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta şampiyonluk hesapları yapan Hatayspor'da Kulüp Başkanı Hikmet Çinçin, mutlu sona ulaşmak için çaba gösterdiklerini söyledi.

Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında Hatayspor'un ilk yarıyı lider tamamladığını hatırlatan Çinçin, yakaladıkları başarının henüz sona ermemiş bir başarı olduğunu ifade etti. Çinçin, "Bu takımın ilk yarıyı lider bitirmesinde hepimizin payı var. Yönetim kuruluna talip olup yönetime geldik ve geçtiğimiz sezon çok iyi bir ilk yarı ve çok kötü de bir ikinci yarı yaşadık. Şampiyonluğu kaybettik. Şampiyonluğun yitirilmesinde en büyük kabahatte benimdi. Ama inşallah bu sezon arkadaşlarımızın da desteği ile mutlu sona ulaşacağız" dedi.

Hatayspor'un iyi yönetilmediğini düşündükleri için görev talip olduklarını hatırlatan Başkan Çinçin, şöyle devam etti:

"Çünkü Hatayspor'un, futbol federasyonu nezdinde, futbolcular nezdinde ve teknik adamlar nezdinde itibarının azaldığını düşünüyorduk. Ancak bütün bunları asla Hatayspor'a hizmet veren arkadaşları yaralamak veya onlara sitem olsun diye söylemiyorum. Bu eksiği gördüğümüz için göreve talip olduk ve bugüne kadar elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettik."

Göreve geldikten sonra borçları azaltarak ağır ağır ilerlemeyi planladıklarını kaydeden Çinçin, "Borçlarda geliri arttırıp, gideri kısarak azaltılır. Borçların azalma şekli budur. Daha mütevazı mütevaz bütçelerle de başarı kovalanabilirdi. Ancak demek ki ben bu yöneticilik işini unutmuşum. Çünkü güzel Antakya'mızın ve Hatay'ımızın buna tahammülü yokmuş. Dolayısı ile bu sezon için şampiyonluk hedefleyerek bir kadro kurduk. Bunun içinde geçen sene ayırdığımız transfer bütçesinin hemen hemen iki misli bir bütçe ayırdık. Herkesin beklediği mutlu sona ulaşmaya çabalıyoruz" şeklinde konuştu.

Devre arasında transfer çalışmalarını da yaptıklarını ve takımda eksik gedik hiçbir yer bırakmamaya çalıştıklarını belirten Çinçin, "Ama neticede oynanan oyunun adı futbol ve futbolda her şeye gebedir. Ama ben inanıyorum ki sezon sonunda gülen taraf biz olacağız" dedi. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hikmet Çinçin Hatayspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title