Haberler

Sivas'ta Kamyonla Minibüs Çarpıştı: 17 Yaralı (fotoğraflı

Sivas'ın Koyulhisar İlçesinde Kamyon ile Minibüsün Çarpışması Sonucu 17 Kişi Yaralandı

Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde kamyon ile minibüsün çarpışması sonucu 17 kişi yaralandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Koyulhisar ilçesi Kılıçpınar mevkisinde bir yol yapım şirketine ait Cevdet Toksöz (61) yönetimindeki 34 ZL 7779 plakalı kamyon ile Ömer Faruk Özgür'ün (50) kullandığı 58 KA 402 plakalı minibüsle çarpıştı.

Kazada şoför kabininde sıkışan ve bulunduğu yerden güçlükle çıkartılabilen minibüs sürücüsü Özgür ile aynı araçta bulunan Mehmet Kaya (22), Aliye Özdemir (24), Yakup Tuncer (30), Güngör Yeşiltaş (27), Yüksel Uluk (21), Hüseyin Çömlekçioğlu (22), Seda Aytekin (27), Menşure Yeşiltaş (25), Fatma Kariper (25), Betül Özer (35), Semra Acar (26), Mehmet Eren Acar (4), Derman Yıldırım, Tolga Yıldırım, Hüseyin Uluk ve Gülçin Özkahraman (17) yaralandı.

Yaralılar, ambulanslar ve Koyulhisar İlçe Emniyet Amirliğine ait ekip otosu ile Suşehri Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan hayati tehlikesi bulunan minibüs sürücüsü Özgür ile yolculardan Gülçin Özkahraman, Sivas'a sevk edildi.

Kazada yaralanan yolculardan 5'nin Koyulhisar'daki çeşitli okullarda görev yapan öğretmen, Fatma Kariper'in ise Koyulhisar İlçe Devlet Hastanesinde diş hekimi olarak görev yaptığı, 6 yaralının ise meslek yüksekokulu öğrencisi olduğu öğrenildi. Koyulhisar Kaymakamı İsmail Sündük, kazanın ardından Suşehri Devlet Hastanesine giderek yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

(SRH-FK-EMN-SA) - SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title