Haberler

Selçuk Kaymakamı Boyacı, Aralarında Husumet Olan İki Aileyi Barıştırdı

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, geçtiğimiz ağustos ayında bir düğünde meydana gelen bıçakla yaralama olayı nedeniyle aralarında husumet başlayan iki aileyi barıştırdı.

Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, geçtiğimiz ağustos ayında bir düğünde meydana gelen bıçakla yaralama olayı nedeniyle aralarında husumet başlayan iki aileyi barıştırdı.

Kaymakam Boyacı, Koç ve Durak aileleri arasındaki husumetin giderilmesi amacıyla iki ailenin ileri gelenlerini Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda bir araya getirdi.

Barıştırma buluşmasına Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, Garnizon Komutanı Jandarma Üstteğmen Gökhan Yusuf Özdemir, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü M. Veysel Badem, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya, İlçe Müftüsü İsmail Satu, İl Genel Meclis üyesi Süleyman Girbiyanoğlu, Koç ailesinden Hatip Koç, Süleyman Koç ve Mehmet Şerif Koç, Durak ailesinden Abdulkadir Durak, Aziz Durak, Saadettin Durak, M.Şirin Durak ve iki ailenin de yakını Ramazan Süer katıldı.

Kaymakam Boyacı, iki aileden de kırgınlarını sona erdirmelerini isteyerek, "Kırgınlıklarınızı sona erdirin, küçüklere sevgi büyüklere saygıyı anlatın. Dini günlerinizi, bayramlarınızı birlik beraberlik ve barış içerisinde geçirmenizi istiyorum. Büyükler husumeti devam ettirirse küçükler aynı yolu izler. Sizler küçüklere barışı anlatarak, barış içerisinde birbiriniz ile kardeşçe yaşamalısınız. Gençler kavga ettiğinde siz büyükler devreye girip olayları yatıştırmalı, daha da büyümesini ve husumete dönüşmesini engellemelisiniz" dedi.

Her iki aile fertleri de, bu husumeti devam ettirmeyeceklerine dair birbirlerine ve Kaymakam Ayhan Boyacı'ya söz vererek kucaklaştılar. Barış toplantısı, İlçe Müftüsü İsmail Satu'nun okuduğu dualar eşliğinde sona erdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Özdemir Süleyman Koç Ayhan Boyacı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title