Haberler

Sanko'da Veda Yemeği

Sanko Holding’de 65 yaşını dolduran yöneticilere, veda yemeği verildi.

Sanko Holding'de 65 yaşını dolduran yöneticilere, veda yemeği verildi.

Divan Otel'de düzenlenen yemekte, Sanko Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Bak, Sanko Holding Personel Koordinatörü Tilal Ulaşlı ve Sanko Tekstil eski genel müdür yardımcılarından Ali Hikmet Soyekici'ye, Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, kuruma yaptıkları önemli hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi sundu.

Dursun Bak'a plaketini verirken, Sanko Ailesi'ne katıldığı günden beri gösterdiği kardeşlik, yakınlık ve çalışmalarından övgüyle bahseden Abdulkadir Konukoğlu, "Biz ayrıldık diye düşünmüyoruz. Bundan sonra da bir ve beraberiz" dedi.

Gaziantep'te kendisine verilen destekten dolayı Sanko Ailesi ve Abdulkadir Konukoğlu'na teşekkür eden Dursun Bak, duygularını şöyle dile getirdi:

"Gaziantep'te her zaman elini taşın altına koymasını bilen insanlar var. Bu ülke için çalışıyorlar ve dışarıdan gelenleri de bağrına basıyorlar. Bu ülkeye 40 yılı aşkın hizmet ettim, emekli olduktan sonra Sanko Holding'de 9 yıl çalıştım. Ayrılmak yok. Ben sizin bir parçanızım. Benim gönlümdesiniz. Sizi seviyorum."

Konukoğlu, daha sonra 65 yaşını dolduran Tilal Ulaşlı ve Ali Hikmet Soyekici'ye plaketlerini verdi. Konukoğlu, Sanko Holding'de 40. yılını dolduran Tilal Ulaşlı ile 28. yılını dolduran Ali Hikmet Soyekici'nin ailenin bir üyesi olduklarına vurgu yaptı.

Yemeğe; Gaziantep Valisi Erdal Ata, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneş, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Peker, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Defterdar Kenan Bilgehan, Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember ile Sanko Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Adil Sani Konukoğlu ve Cengiz Konukoğlu ile kurum müdürleri katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sanko Holding Ali Hikmet Ulaşlı Sanko Yerel Haberler

title