Haberler

Sakarya'da Yerel Yönetimler

Adapazarı Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri, Genel Denetimlerini Aralıksız Olarak Sürdürüyor.

Adapazarı Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri, genel denetimlerini aralıksız olarak sürdürüyor.

Büyükşehir Belediye Kanunları çerçevesinde Zabıta Müdürlüğü Ekipleri kamu malına zarar verilmesini ve izinsiz kullanılmasını, halkın şehir yaşamına ve sağlığına rahatsızlık verilmesini engellemek amacıyla yetki alanlarında gerçekleştirdikleri denetimlerde 6 adet ihbarname ve 108 adet zabıt tanzim ettiler. Ekipler, şehir içinde ana arter cadde ve bulvarlarda kamuya ait alanlarda seyyar satış yapılmasını engelleme çalışmalarına da devam etti.

Yetkililer, yaya kaldırımına aracını park eden 70 sürücünün yanısıra, kamu malına zarar vermek, yasak yerde satış gibi kabahatler kanunu uygulamalarında ise 38 vatandaşa zabıt tanzim edildiğini, 112 adet çeşitli malzemenin müsadere altına alındığını bildirdiler. Öte yandan Zabıta Müdürlüğü ve Çevre Koruma Müdürlüğünce ortaklaşa gerçekleştirilen denetimlerde, Ocak ayı içinde şehre giriş yapan 448 adet kömür kamyonunun kontrolünün yapıldığı ve denetimlerin şehir içindeki kömür satış noktalarında da periyodik olarak sürdürüldüğü kaydedildi.

(ŞK-AK)

02.02.2007 17:22 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title