Haberler

Osmaniye'de TOKİ Konutları Satışa Çıkarıldı

Osmaniye'de, Yaveriye Mevkiinde Yapımı Devam Eden 482 Konut, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Tarafından Kura Yöntemiyle Satışa Çıkarıldı.

Osmaniye'de, Yaveriye mevkiinde yapımı devam eden 482 konut, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından kura yöntemiyle satışa çıkarıldı.

"Yeni Osmaniye" olarak adlandırılan bölgede kısa süre önce başlayan konut çalışmaları, hızla devam ediyor. 1. etapta toplam 482 konutun satışa çıkarıldığı projenin 2. etabında 600 konut daha yapılması planlanıyor.

Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar, şartları tutan 2 grupta başvuruda bulunabilecek. Vatandaşlar, 98 adet 130 metre kare 3+1 normal gelir grubu konut için 8-26 Ocak 2007 tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası şubelerine başvurularını yapabilecek. 83.67 ve 84.11 metrekarelik 384 adet alt gelir grubu konut için ise başvurular Osmaniye Belediyesi'ne yapılacak. Konutlar için kura çekimi 16 Şubat 2007 tarihinde TOKİ ve Osmaniye Belediyesi'nin daha sonra duyuracağı yerde gerçekleştirilecek.

Başvuru koşullarını ve konut fiyatlarını öğrenmek isteyen vatandaşların, Türkiye Halk Bankası Osmaniye Şubesi ve Belediye Alo 153 Halkla İlişkiler Hattı ya da TOKİ'nin internet adresi www.toki.gov.tr'den bilgi alabilecekleri bildirildi. Alt gelir grubu konut taksit ödemelerinin, konutların hak sahiplerine tesliminden sonra yapılacağı ifade edildi.

(ACK-MT-Y)

09.01.2007 12:11 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title