Haberler

Milletvekili Yılmaz Bayat'ı Ziyaret Etti

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Bayat ilçesini ziyaret etti.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Bayat ilçesini ziyaret etti.

Ziyareti ile ilgili bir açıklama yapan MHP Milletvekili Yılmaz, Afyonkarahisar'ın 17 ilçesindeki incelemelerinin ve ziyaretlerinin sürdüğünü belirtti.

Bayat'ın gün geçtikçe göç verdiğine dikkat çeken Yılmaz, üniversitenin kapandığı, öğrencilerin tatile girdiği dönemde ilçenin tamamen boşaldığını, ilçe ekonomisinin bitme noktasına geldiğini kaydetti. Yılmaz, "İlçede var olan adliye ve benzeri kurumların kapatılması kamu yatırımlarında Bayat'ın unutulması ilçe halkını mağdur etmeye devam ediyor. Bayatlı hemşerilerimin geçim sıkıntısından, işsizlikten, yoksulluktan çektikleri bir yana bu çağda son günlerde yaşadıkları su sıkıntısı insanın içini sızlatıyor" dedi.

Bayat'ta 15-20 gündür içme suyu sıkıntısı had safhaya ulaştığına dikkat çeken Yılmaz, bu konunun da vatandaşların canına 'tak' ettiğini söyledi.

Cumhuriyet Mahallesi, Büyük Mahalle, Hürriyet Mahallesi ve Yeni Mahalle olmak üzere dört mahalleden oluşan Bayat ilçesinde 15-20 gündür vatandaşların özellikle hanımların ciddi sıkıntı çektiğini dile getiren Milletvekili Yılmaz, şu ifadelere yer verdi: "Özellikle Cumhuriyet mahallesindeki su sıkıntısı had safhada yaşanmaktadır. Vatandaşlarımızın en temel ihtiyacı olan suyun yokluğu Bayat'ta bütün hemşerilerimizin ortak sıkıntısı olmuş durumdadır. Vatandaşlar Orman ve Su Bakanımıza iletilmek üzere imza kampanyası başlatmıştır. Şimdiden 300 imza toplayan 2012 Türkiye'sinde su sıkıntısı kabul edilemez diyen vatandaşlar yüzde 50-60'lara varan kaçakların önlenmesini ve su sıkıntılarının giderilmesini istiyorlar. Ziyaretim sırasında herkesin ortak derdi olan su sıkıntısının çözümü için yetkilileri acilen çözüm üretmeye davet ediyorum."

Yılmaz'ın ilçe ziyaretinde, MHP İlçe Başkanı Seyfettin Atacan ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de yer aldı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemalettin Yılmaz Enver Yılmaz Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title