Haberler

Manisa: Cbü Demirci Eğitim Fakültesi'nde Mezuniyet Töreni

Manisa'nın Demirci İlçesi'nde, Celal Bayar Üniversitesi'nin (CBÜ) Eğitim Fakültesi'nden 2005-2006 eğitim ve öğretim yılında mezun olan öğrenciler törenle diplomalarını aldı.

Manisa'nın Demirci İlçesi'nde, Celal Bayar Üniversitesi'nin (CBÜ) Eğitim Fakültesi'nden 2005-2006 eğitim ve öğretim yılında mezun olan öğrenciler törenle diplomalarını aldı.

Mezuniyet etkinlikleri, Atatürk Anıtı önünde gerçekleşen törenle başladı. Törene Demirci Kaymakamı Celal Kalezade, Demirci Belediye Başkanı Mithat Erşahin, CBÜ Rektörü Prof. Dr. Cemil Özcan, Demirci Eğitim Fakültesi Dekanı Nazmi Topçu, Demirci Meslek Yüksek Okulu Müdürü İsmail İlhan, İlçe Emniyet Müdürü Murat Öğütverici, Demirci AK Parti İlçe Başkanı Selami Kemer, öğrenci velileri ve çok sayıda davetli katıldı. Atatürk Anıtı'ndan fakülte kampüsüne kadar yürüyen öğrencilerle ailelere, burada keşkek ikramı yapıldı. Etkinlikler daha sonra Turgut Özal Spor Tesisleri'nde devam etti. Mezun olan öğrenciler adına konuşma yapan Selcan Çam, "Öncelikle bizleri bugünlere getiren öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Bizler Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde giden, onun ilkelerinden asla ödün vermeyen eğitimciler olarak yola çıktık. Zorluklar, sabır ve emek isteyen bu yolda Türk gençliğine örnek olacak ve elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz" diye konuştu.

Demirci Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazmi Topçu ise konuşmasında, 'Sayın veliler, öncelikle bize emanet ettiğiniz çocukları bilgiyle donatarak bu son günlerinde sizlere vermekteyiz. Sayın arkadaşlar sizlere bu 4 senede ayakta durma eğitiminin nasıl yapılacağını öğretmeye çalıştık. Oysa sizlerin önünüzde uzunca bir çalışma zamanı var. Önünüzdeki her türlü engelleri aşacağınız kanısındayım. Bizler her zaman sizlerin yanınızda olacağız. Yolunuz açık, bahtınız açık, uğurlar olsun" dedi. CBÜ Rektörü Prof. Dr. Cemil Özcan ise, "Üniversiteye sahip çıkmak ilme sahip çıkmaktır. İlime sahip çıkanlar, çağdaş ülkeler arasındadır. Bu yüzden tüm Demircililer'e teşekkür ediyorum" diye konuştu. Tören, daha sonra fakülte bölümleri arasında derece alan öğrencilere plaket takdimi ve mezuniyet belgelerinin dağıtılmasıyla sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title