Haberler

Kız Meslek Lisesinde Mezuniyet Sevinci

Nazilli Nahit Menteşe Anadolu Kız Teknik, Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesinin 34 Öğrencisi Düzenlenen Törende Mezuniyet Belgelerini Aldılar. Lisenin Bahçesinde Yapılan Törene Belediye Başkanı Aytekin Kaplan Katıldı. Dört Yıllık Eğitime Geçilmesi Nedeniyle Bu Yıl Sadece 34 Mezun Veren Lisenin Mezuniyet Töreninde Renkli Görüntüler Yaşandı.

Nazilli Nahit Menteşe Anadolu Kız Teknik, Anadolu Kız Meslek Ve Kız Meslek Lisesinin 34 öğrencisi düzenlenen törende mezuniyet belgelerini aldılar. Lisenin bahçesinde yapılan törene Belediye Başkanı Aytekin Kaplan katıldı. Dört yıllık eğitime geçilmesi nedeniyle bu yıl sadece 34 mezun veren lisenin mezuniyet töreninde renkli görüntüler yaşandı.

Lisenin Anadolu Kız Meslek Lisesi kısmının bilgisayar, ağırlama gıda ve tekstil teknolojileri bölümlerinden mezun olan 34 öğrenci büyük bir sevinç yaşadı. 2008 yılı okul birincisi olan Bilgisayar sınıfından Arzu Aydın, plaketini Belediye Başkanı Aytekin Kaplan'ın elinden aldı. Plaket töreninin ardından okul flamasını geleneksel devir teslim töreninde 10 Bilgisayar sınıfından Pınar Baş'a teslim etti. Daha sonra duygularını dile getiren bir konuşma yapan okul birincisi Arzu Aydın, öğretmenlerine teşekkür etti. Aydın konuşmasında öğretmenlerinden şükranla söz ederek "Dünyaya, ülkemize, şehrimize faydalı birer birey olabilmek için daha çok çalışacağız" dedi.

Eğitimi ‘Bireyi topluma yararlı hale getirme sanatı' olarak tanımlayan Okul Müdürü Serpil Şahbudak mezun olan tüm öğrencileri bundan sonraki hayatlarında sağlık, başarı ve mutluluk dileğinde bulunarak "Sizleri en iyi şekilde yetiştirmek için çalıştık. Bugün sizlerle birlikte biz de sevinç ve hüznü bir arada yaşıyoruz. Sevinçliyiz, biliyoruz ki siz okulumuzda almış olduğunuz eğitimle özgüveni gelişmiş, geleceğe ümitle bakabilen bilgi ve becerilerle kendini geliştirmiş, ufku açık, ülkemizde ve dünyada başarıya ulaşabilecek, aktif ve dinamik Türk gençlerisiniz. Sizlere güveniyor, sizlerle gurur duyuyoruz. İstediğiniz hedefe ulaşmak için Mustafa Kemal Atatürk'ün "Başarmak için tek şeye ihtiyacınız vardır, çalışmak, çalışmak, çalışmak" sözünü hiç unutmayacağınızı biliyoruz. Üzüntümüz ise ayrılıktır" dedi.

Gece'de mezun öğrenciler davetlilerle birlikte mezuniyet pastası kesti. Okulun halk oyunları ekibi ise hem mezunlara hem de davetlilere gösteri sundu.

Gecenin sonunda ise mezun olan 34 öğrenciye törene katılan Başkan Aytekin kaplan, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Eker, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Sezai Selçuk, Şahin Ünver, okulun müdür yardımcıları tarafından mezuniyet belgeleri verildi.

(AS-İK) 07.06.2008 14:46 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title