Haberler

Keçiören Belediyesi'nden İhtiyaç Sahiplerine "Ev Temizliği' Hizmeti

Keçiören Belediyesi, Ramazan Bayramı dolasıyla hasta, yaşlı, engelli başta olmak üzere ihtiyaç sahibi ilçe sakinlerinin ev temizliklerini yapmaya başladı.

Keçiören Belediyesi, Ramazan Bayramı dolasıyla hasta, yaşlı, engelli başta olmak üzere ihtiyaç sahibi ilçe sakinlerinin ev temizliklerini yapmaya başladı.

Keçiören Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediyenin, Bayram dolayısıyla sosyal yardımlaşma ve dayanışma alanındaki etkinlikleri sürüyor.

Bu kapsamda, Bayram dolayısıyla hasta, yaşlı, engelli başta olmak üzere ihtiyaç sahibi ilçe sakinlerinin ev temizlikleri yapılıyor. Öncelikle Yükseltepe, Ayvalı, Etlik mahalleleri ile birlikte 8 mahallede tespit edilen 12 evin bayram temizlikleri yapılmaya başlandı.

Keçiören Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekiplerce yürütülen çalışmalarda, ev temizliğinin yanında boya-badana ve tamirat-tadilat hizmetleri de yürütülüyor.

Keçiören Belediyesi'nin "Temiz Evler Gülen Yüzler" adı altında yürüttüğü uygulama, ihtiyaç sahibi ailelerin genel taleplerini yerinde görme ve değerlendirme imkanı doğuruyor. Ev temizliğine giden yetkililer, eşya ve gıda ihtiyaçları bulunan aileleri de ayrıca tespit ederek eksiklikleri gideriyor. Bayrama hazırlık amacıyla pilot bölgelerde başlatılan uygulamaya, bayramdan sonra da ihtiyaç sahibi ilçe sakinlerinden gelecek talepler doğrultusunda devam edilecek.

- ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title