Haberler

İnegöl'de Otoparkta Yangın: 6 Otomobil Ve 2 Motosiklet Zarar Gördü

Yangına Müdahele Eden Ekibin Arasında Yer Alan İtfaiye Eri Yalçın Turan'ın, Yangını Kontrol Altına Almak İçin Verdiği Mücadele Dikkat Çekti.

Yangına müdahele eden ekibin arasında yer alan İtfaiye Eri Yalçın Turan'ın, yangını kontrol altına almak için verdiği mücadele dikkat çekti.

Bursa'nın İnegöl ilçesindeki bir otoparkta bu sabah çıkan yangında 3'ü kullanılamayacak hale gelen 6 otomobil ve 2 motosiklet zarar gördü.

İnegöl'e bağlı Atatürk Bulvarı'ndaki Yeni Belediye Çarşısı'nın zemin katında hizmete giren otoparkta, bu sabah saat 06.,30'da yangın çıktı. Park halindeki bir otomobilde yaşanan elektrik kontağından çıkan yangın, personelin görev yerinde olmaması nedeniyle diğer araçlara sıçradı. 3'ü kullanılamaz hale gelen toplam 6 otomobil ile 2 motosikletin zarar gördüğü yangını güvenlik görevlisi fark ederek itfaiyeye bildildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına oksijen tüpü takarak müdahale ettiler.

Yangına müdahele eden ekibin arasında yer alan İtfaiye Eri Yalçın Turan'ın, yangını kontrol altına almak için verdiği mücadele dikkat çekti. Yüzü dumandan yayılan isten tanınmayacak durumda olan Turan görenlere, "Ekmek alevlerin arasında" dedirtti. Ayda kazandığı bin 500 TL maaş ile işi ve iki çocuğuna bakan Yalçın Turan, yangın sonrası zehirlenememek için arkadaşlarının yanında getirdiği yoğurttan yiyip ayrandan içtikten sonra bir başka yangına müdahale etmek üzere itfaiye müdürlüğüne geri döndü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title