Haberler

İl Özel İdarespor Güreş Takımı Vali Dalmaz'ı Ziyaret Etti

Geçtiğimiz Hafta Sonu Yapılan Müsabakaların Ardından Güreş 1. Ligine Yükselen Özel İdare Güreş Takımı, Antrenör ve Sporcuları Vali Veysel Dalmaz'ı Makamında Ziyaret Etti.

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan müsabakaların ardından Güreş 1. Ligine yükselen Özel İdare Güreş Takımı, antrenör ve sporcuları Vali Veysel Dalmaz'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette duygularını dile getiren Özel İdare Güreş takımı antrenörü Mehmet Ozmuş ve Milli Güreşçi Arif Kama, zorlu bir mücadelenin ardından, Güreş 1. Ligine yükselmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Vali Dalmaz'ın kendilerine her türlü konuda büyük destek verdiğini ifade eden güreşçiler ise 1. Lig'de Sivas'ı en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Dalmaz ise Özel İdare Güreş takımının Güreş 1. Ligine çıkarak büyük bir başarıya imza attığını belirtti. Müsabakalarda gösterdikleri performanstan dolayı tüm idareci, antrenör ve güreşçileri kutlayan Dalmaz, "Takımımızın 1. Ligin de önemli kulüplerinden biri olacağını inanıyorum. Bizim asıl hedefimiz Avrupa ve Dünya Şampiyonaları ile Olimpiyatlarda yarışacak ve başarılı olacak güreşçiler yetiştirmektir" şeklinde konuştu.

(İG-SE-Y) 21.05.2008 17:42 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title