Haberler

Hekimhan'da Ebruli Sergisi Açıldı

KYK Hekimhan Öğrenci Yurdunda Ebruli Sergisi açıldı.

KYK Hekimhan Öğrenci Yurdunda Ebruli Sergisi açıldı.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Hekimhan Öğrenci Yurdu tarafından açılan ebru sanatları sergisi ziyaretçilerinden büyük ilgi gördü.

Serginin açılışında kısa bir konuşma yapan KYK İl Müdürü Ebubekir Kayhan, ebru sanatının önemli bir Türk sanatı olduğuna vurgu yaparak, bu sergiyi açan KYK Hekimhan Müdürü Abdulvehap Aslan ve görsel sanatlar öğretmeni Şinasi Demir'e teşekkür etti. Milli Eğitim Müdürü Cafer Dilek, Halk Eğitim Müdürü Zeki Çakar, İlçe Müftüsü Necmi Ünsal, Sosyal Güvenlik Kurumu müdürü Bülent Ölmez, Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma vakfı müdürü Cevdet Yiğit, siyasi parti temsilcileri, okul idaresi, öğretmenler ile öğrenciler ve çok sayıda davetlinin hazır bulunduğu sergi iki gün boyunca ziyarete açık tutuldu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yurtlar Kurumu Hekimhan Kayhan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title