Haberler

Hatay: Öğrencilerden Başkan Yeloğlu'na Ziyaret

- Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu, 2006-2007 Eğitim-öğretim Yılının Başlaması Nedeniyle Vali Utku Acun İlköğretim Okulu Öğretmen ve Öğrencilerini Makamında Kabul Etti.

- Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu, 2006-2007 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle Vali Utku Acun İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerini makamında kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yeloğlu, "Türkiye'nin geleceğini emanet edeceğimiz gençlerimizin ve çocuklarımızın almış oldukları eğitimle neleri başardıkları, hemen her gün bir evladımızın bilimde, sanatta gerçekleştirdiği bir başarıyla açık olan bir gerçektir. Bu önemli sorumlulukla geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımız ve gençlerimizin ayrıca eğitime yaptıkları katkıyla hizmetleri yadsınamayacak kadar büyük olan öğretmenlerimizin yeni eğitim ve öğretim yılını kutluyor, her zaman yanlarında olduğumuzu ve elimizden geldiğince onlara katkı sunacağımızın bilinci ile tüm eğitim camiasına başarılar diliyorum" dedi.

Yeloğlu, ziyaret sırasında öğrencilere çeşitli hediyeler sundu.

(OK-MT-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title