Haberler

Etü'de Ekonomi ve Finans, Bilim ve Mühendislikte Stokastik Dinamikler ve Bu Dinamiklerin...

Erzurum Teknik Üniversitesi'nin Orta Doğu Teknik Üniversitesi ile imzalamış olduğu işbirliği protokolü çerçevesinde ODTÜ Uygulamalı Matematik Enstitüsü Öğretim Üyelerinden Prof.Dr.Gerhard Wilhelm Weber "Ekonomi ve Finans, Bilim ve Mühendislikte...

Erzurum Teknik Üniversitesi'nin Orta Doğu Teknik Üniversitesi ile imzalamış olduğu işbirliği protokolü çerçevesinde ODTÜ Uygulamalı Matematik Enstitüsü Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Gerhard Wilhelm Weber "Ekonomi ve Finans, Bilim ve Mühendislikte Stokastik Dinamikler ve Bu Dinamiklerin Optimizasyonu" konulu konferans ve söyleşi programında Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri ile bir araya geldi.

Merkezi Derslikler konferans salonunda gerçekleşen programa ETÜ Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Çakmak, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Aydın, Genel Sekreter Doç. Dr. Bayram Şahin, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Dr. M. Yasin Çodur, Yrd.Doç.Dr. Dilek Okuyucu, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyeleri ve çok sayıda öğrenci dinleyici olarak katıldı.

Program sonunda Rektör Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Prof.Dr. Weber'e katılım ve sunumundan dolayı Teşekkür Belgesi ve Plaket takdim etti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Muammer Yaylalı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title