Haberler

Esnaf Odaları Başkanları Vekille Karşılıklı Oynadı

S.s. Bandırma Esnaf ve Kefalet Kooperatifi'nin 52. Olağan Genel Kurulu'nda Yapılan Seçimlerde Güven Tazeleyen Oda Başkanı ve Yönetimi, Yemekli Bir Eğlence Düzenledi.

S.S. Bandırma Esnaf ve Kefalet Kooperatifi'nin 52. Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimlerde güven tazeleyen Oda Başkanı ve Yönetimi, yemekli bir eğlence düzenledi.

Ticaret Odası restoranında yapılan gecede Başkan Niyazi Güler ve oda başkanları, genel kurula onur konuğu olarak katılan ve kendilerini tebrik eden Balıkesir Milletvekili KİT Komisyon üyesi Sedat Pekel ile karşılıklı çökertme ve harmandalı oyunu oynadı. Vekille karşılıklı oyun havası da oynayan Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Niyazi Güler, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Hasan Gündoğan, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Acar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Adnan Gemici kendilerini izleyen salondaki yaklaşık 500 davetli üye tarafından alkış yağmuruna tutuldu. Milletvekili Sedat Pekel, gecede esnaflara yaptığı konuşmada, her zaman esnafın yanında olduklarını, esnafın sorunlarını yakından takip ettiklerini belirtti.

(MY-OK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title