Haberler

Edirne'de Uyuşturucu Operasyonu

Edirne Emniyet Müdürlüğünün Kent Merkezinde Yaptığı Uyuşturucu Operasyonunda Sokak Satıcısı Olduğu İddia Edilen 14 Kişi Gözaltına Alındı

Edirne Emniyet Müdürlüğünün kent merkezinde yaptığı uyuşturucu operasyonunda sokak satıcısı olduğu iddia edilen 14 kişi gözaltına alındı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Edirne Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, uzun teknik takip sonucunda Küçükpazar Semti'nde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi.

Önceden takibe alınan 14 kişinin evlerine eş zamanlı düzenlenen operasyonda, F.U, D.K, S.Ç, R.Ö, Ü.G, A.B, M.K, F.A, L.K, Ş.A, S.F, Ö.K, C.K, T.K. gözaltına alındı. Bu kişilerin evlerinde yapılan aramalarda da 80 adet içinde 3 gram esrar olan satışa hazır paket, 110 gram esrar, ruhsatsız av tüfeği ve tabanca ele geçirildi.

Zanlılar, emniyetteki sorgularının ardından Edirne Adliyesi'ne çıkarıldı. Bu sırada, bazı zanlı yakınlarının ağladığı görüldü.

(BAR-MŞ-DEL) - EDİRNE

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title