Haberler

Doğu Anadolu Bölgesi - 05.06.2010 / Cumartesi

ERZURUM DOĞU EKSPRES YUVALARI DAĞILDI : Metruk evleri kendoilerine mekan tutan alemcilerin yuvası Emniyet Müdürlüğü ve vatandaşların isteği üzerine Yakutiye Belediyesi tarafından tek tek yıkılıyor.

ERZURUM

DOĞU EKSPRES

YUVALARI DAĞILDI : Metruk evleri kendoilerine mekan tutan alemcilerin yuvası Emniyet Müdürlüğü ve vatandaşların isteği üzerine Yakutiye Belediyesi tarafından tek tek yıkılıyor.

PALANDÖKEN GAZETESİ

CAĞ KEBABA AKADEMİK DESTEK : Atatürk Üniversitesi ve Çoruh Platformunun ortaklaşa yürüttüğü koyunculuk projesi ile cağ kebabı için nitelikli et bulunması ve yöre çiftçisinin kalkındırılması amaçlanıyor.

AĞRI

HÜRSES GAZETESİ

60 SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜ İSRAİL’İ KINAYACAK : Ağrı’da 60 sivil toplum örgütü İsrail’i kınama mitingi düzenliyor. Tertip komiutesi adına bir açıklama yapan İHH Ağrı Şube Başkanı Kerem Anığı, mitingin kent merkezinde olacağını söyledi.

ARDAHAN

SÜREÇ GAZETESİ

ÜNİVERSİTE İLK KAZMAYI VURDU : Ardahan halkının büyük sabırla beklediği üniversitenin kampus alanınan inşaatına başlandı.

HUDUT GAZETESİ

20 KAMU GÖREVLİSİ GÖZALTINDA : Jandarma tarafından insan ticareti ve fuhuş iddiasıyla gözaltına alınanlardar 20 sinin kamu görevlisi olduğu belirtildi.

ERZİNCAN

ERZİNCAN 24

GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI : Erzincan’da, Türkiye’den gemiyle Filistin’e yardım götürürken İsrail askerlerinin saldırısı sonucu şehit olan 9 kişi için gıyabi cenaze namazı kılındı.

KARS

SERHAT KARS

KARTAB MECLİS TOPLANTISI YAPILDI : Kars Kültür ve Turzim Altyapı Hizmet birliğinin olağan meclis toplantısı yapıldı.

MUŞ

MUŞ'UN SESİ

DEDE KILIÇDAROĞLU’NA ÇATTI : CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun Muş’un alt yapısını gündeme getirmesine tepki gösteren Belediye Başkanı Nejmettin Dede, Kılıçdaroğlu’nun Muş’a geldiği halde belediyeyi ziyaret etmediğini söyledi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title