Haberler

Çkhd Kadın Muhtarları Ziyaret Ediyor

Adana Çocuk ve Kadın hakları Derneği (ÇKHD) kadın muhtarları makamlarında ziyaret ediyor.

Adana Çocuk ve Kadın hakları Derneği (ÇKHD) kadın muhtarları makamlarında ziyaret ediyor.

İlk olarak 2. dönem Pınar Mahallesi muhtarlığına seçilen Saniye Çelik'i makamında ziyaret eden dernek yetkilileri, daha çok kadının seçilmesini ve her kademede görev almasını istediklerini söyledi.

2014 yerel seçimleri sonrasında seçilmiş bütün kadın yöneticileri ziyaret etmek istediklerini söyleyen ÇKHD Başkanı Çiğdem Akça, "Kutlama ziyaretlerine çalışkanlığı, üretkenliği ve örnek kişiliğiyle tüm mahallelinin sevgisini kazanan Saniye Çelik'le başladık. Zaten çok az sayıda olan tüm kadın yöneticilerimizi ziyaret edeceğiz. Amacımız kadın ve çocuk hakları konusunda duyarlı kısaca insan haklarına saygılı yerel yöneticilerle saha çalışmaları yapmak ve mağdurlara evlerinde ulaşarak; alanında yetkili kişilerle dertlerine deva olabilmek. Muhtarımızı kutluyor ve her zaman yanında desteğe hazır olduğumuzu söylüyoruz. Önümüzdeki genel seçimlerde kadın milletvekili ve bakan sayısında artış olacağını umut ediyoruz" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Akça Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title